Tia.. w Wawie wszystko jest za pół cenybany wrote:Wrocław niestety jest drogim miastem...

Tia.. w Wawie wszystko jest za pół cenybany wrote:Wrocław niestety jest drogim miastem...
Proszę bardzo - LPG Tech 300, KME Gold i wtryski Barracuda, wlew pod klapka, butla 62 l w kole, emulator wskaźnika poziomu paliwa. Co do "poprawki" to była jedna - na zimnym było czuć gazem w środku i wskaźnik poziomu gazu na max wskazywał 3 zamiast 4 kropek. Poprawione bez żadnego marudzenia i spychologii, pan polecony przez Mańka - za co bardzo Ci Maniek raz jeszcze dziękuję - jest bardzo w porzadku i zdecydowanie od niczego się nie miga. Koszt całkowity byłby 2700 bez zdejmowania kolektora, chciałam ze zdjęciem więc wyszło 3000 z pełna faktura.maniek_ls400 wrote:Nie wnikam w finanse turkus ale może się wypowie nt konfigu i ceny ? Mi w tym samym zakładzie co koleżance do LS430 założono Tech 328OBD, wtryski Tech, butlę 75l w koło, ukryty wlew, grube, dobrej jakości rurki za .. 3800pln brutto (od 20.09 przejechałem bezproblemowo na LPG19kkm a buciki ciągle te same czyli żeliwne podeszwy). Da się więc zakładać instalację za 1000PLN brutto za robociznę - kwestia ile monter chce/musi przyciąć na jednym kliencie.tomekb wrote:Z ta gwarancją producenta bywa różnie. Ją nieznam dobrego gaziarza co za 2800 to zrobi, tak jak powinien bez poprawek.
Pogadamy jak zainstalujesz - zestaw zestawem, kwestia, jak to pod maskę "wrzuci" i wystroi.KonradLex wrote:Witam,
dzis bylem u gazowanika zapytac co proponuje wsadzic pod maske
a wiec:
Centralka- STAG-300 ISA2
Reduktor- AC R01 (czerwona do 250KM)
Wtryskiwacze- Hana
Filtr gazu- matrix
Butla w kole 43l
Wlew w miejscu korka PB.
centralka mowil ze nowsza i lepsza od stag 300 +, reduktor ktory mu proponowalem to Zavoli zeta s, powiedzial ze nie da rady, a co do wtryskow to mowilem mu o MagicJet ale odradzil i powiedzial ze mial duzo z nimi reklamacji, dodam ze za wszystko krzyknal 3000, tylko nie wspominalem mu o przewodach miechaianych wiekszej srednicy. Co sadzicie o takiej konfiguracji, termin mam na 20 sierpnia. Zgory dzieki za opinie.
Yarecki wrote:Pogadamy jak zainstalujesz - zestaw zestawem, kwestia, jak to pod maskę "wrzuci" i wystroi.KonradLex wrote:Witam,
dzis bylem u gazowanika zapytac co proponuje wsadzic pod maske
a wiec:
Centralka- STAG-300 ISA2
Reduktor- AC R01 (czerwona do 250KM)
Wtryskiwacze- Hana
Filtr gazu- matrix
Butla w kole 43l
Wlew w miejscu korka PB.
centralka mowil ze nowsza i lepsza od stag 300 +, reduktor ktory mu proponowalem to Zavoli zeta s, powiedzial ze nie da rady, a co do wtryskow to mowilem mu o MagicJet ale odradzil i powiedzial ze mial duzo z nimi reklamacji, dodam ze za wszystko krzyknal 3000, tylko nie wspominalem mu o przewodach miechaianych wiekszej srednicy. Co sadzicie o takiej konfiguracji, termin mam na 20 sierpnia. Zgory dzieki za opinie.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest