To prawda, że chyba jest coś z moim egzemplarzem, bo moi znajomi też się dziwią. Ja mam zasadę, że nie przyzwyczajam się do auta i często zmieniam. Jednak długo się zastanawiałem i w tym wypadku zostanę narazie z Lexem. Liczę, że we wtorekwymienią mi ten moduł od wycieraczek i jeszcze raz pogrzebią w drzwiach z tym brzęczeniem i może będzie ok. Szczerze to nie na na co zmienić, bo jak rozmawiam i ludźmi i czytam inne fora, to w Lexie nie jest źle. Ja wszystko zrzucam na pecha po prostu, ale też liczę, że serwis w końcu teraz to ogarnie i będę cieszył się komfortem i przyjemnością z jazdy, które RX niewątpliwie oferujeodoja wrote: ↑15 Dec 2024, o 11:24 Bo na każdym forum każdej marki są osoby jak Ty, albo maja faktyczne problemy z autem i się przypieprzają jednocześnie, albo maja udziwnione problemy ,bo coś im w aucie nie pasuję, bo jednak za mało się o nim dowiedzieli przed zakupem i żałują...ja tez mam w NX ponad 35k km i w sumie zero problemów z czymkolwiek. Od pierwszego km wsiadam i jadę i niczym sie nie przejmuję (jedynie konserwację zrobiłem i trochę wyciszyłem). Na Twoim miejscu pozbyłbym się lexa jak najszybciej i kupił coś innego, po co się męczyć. Przynajmniej ja bym tak zrobił, bo akurat nie przywiązuję się kompletnie do marki auta, jest do dupy dla mnie to przenoszę się gdzie indziej. Tylko teraz to jest naprawdę loteria gdzie to zrobić...
Trafiłeś na mega felerny egzemplarz, nic tylko wspólczuć,bo to mnóstwo kasy kosztowało.