Witam się z Państwem już na kolejnym moim forum. Tym razem przesiadłem się z AVERSALKI do lexusowej weRXalki. Przypadkowo wierny produktom kraju kwitnącej wiśni
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Na pokładzie Lexus RX 300 z 2005 roku. To wciąż bardzo dobre i wygodne auto. Choć trzeba wymienić od czasu to tu to tam.
Witam wszystkich. Prawie od nowości posiadam jednego z pierwszych IS300h z września 2013r, do tego jako auto rodzinne LC150. Dla przyjemności mam kilka starszych niemieckich autek i "kota w 2 furtkach" w przekroju 71-94r. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Krzysiek
Witam !
od października 2019 jestem posiadaczem lexusa NX z 2018 r. przesiadłem się na niego z 10 letniej kijanki więc to była rewolucja. Auto było sprowadzane ze stanów więc temperatura w kabinie nadal pokazuje mi się w farenhaitach. Auto ma za to piękne jasne skóry w środku i silnik, dzięki któremu mogę sobie na dużo pozwolić. Na forum się zapisałem odnośnie spraw technicznych związanych z autem.
Witam serdecznie, dwa tygodnie temu teść sprawił mi nie lada prezent w postaci GS300 mk3. Sam przesiadł się do GS300h MK4 - i chociaż dotychczas byłem miłośnikiem włoszczyzny, po zaledwie dwóch tygodniach totalnie go rozumiem pozdrawiam