Pomagam zatem koledze żeby wszyscy widzieli jego propozycjęronnie441 wrote:rowniez wysłałem na maila bo nie umiem wstawic na forum

Pomagam zatem koledze żeby wszyscy widzieli jego propozycjęronnie441 wrote:rowniez wysłałem na maila bo nie umiem wstawic na forum
Popieram!!!banan1984 wrote:Ja niechce nikogo obrazac ale prosze chlopaki wescie sie w garsc! To maja byc zdjecia do kalendarza a nie cos przypadkowo zrobione telefonem. Jezeli kogos obrazilem trudno, ale patrzac za kilka lat na ten kalendarz chce widziec konkretne fury, Sorry tough life!
Fajnie wyszło tylko pytanko mam
Ja nie mam nic przeciwko temu.bunny54 wrote:A ja mam propozycję, może by tak zrobić jedną stronkę z miniaturkami naszych leszków? Może nawet dwie. Kurde, też bym się załapal)).
Temat grudnia masz praktycznie zaklepany od zeszłego roku. Widziałem już te fotki wtedy jakoś w styczniu.Czyzyk wrote:z tym telefonem święta prawda.. Rok temu już był temat wałkowany.
Jakość wykonania kalendarza zasługuję na dobre zdjęcia..
No to kilka moich propozycji ode mnie. Niemen daj znać co Ci pasuję, lub które bierzesz pod uwagę to powiem które ew ja wolęSą tez mocne propozycje na grudzień.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests