Co do samochodu, zdecydowanie warto przyjechać i obejrzeć.
Mieszkam w Pułtusku i oglądałem ten samochód nie raz, nie wiem jak jest mechanicznie, ale z tego co słyszałem jest naprawdę dobrze.
Podobno kupił nowszego Lexa i dlatego chce go sprzedać. Nie wiem czasem czy nie zagląda tu na forum.
Tego GeSa ma już około 3 - 4 lata.
Jeśli na poważnie szukasz GS300 to myślę że ten samochód Cię nie rozczaruje.
Jeśli chcesz to mogę z nim pogadać i dowiedzieć się więcej ale najlepiej będzie jak zadzwonisz, facet jest w porządku i napewno nic Ci nie będzie ściemiał.
To nie handlarz tylko miłosnik samochodów i przejeździł już trochę fur - tego lexa ma wyjątkowo długo ( z regóły jeździl samochodem rok i zmieniał ).
Żeby nie było --> nie reklamuje i nie wspieram chłopaka w sprzedaży. Jest mi kompletnie obojetne czy go sprzeda.
Po prostu wiem że warto tym samochodem się zainteresować.
Pzdr.
Stare zapytania o ogłoszenia dotyczące Lexus GS
- k0zz
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
Re: zapytanie o Lexusa GS300
Wygląda nieźle na zdjęciach - poza tą nie najlepszą felgą.
Cena według mnie kosmos jak za to auto, ale jeśli chcesz na ten model tyle wydać to nikt CI nie zabroni
.
Powodzenia.
Cena według mnie kosmos jak za to auto, ale jeśli chcesz na ten model tyle wydać to nikt CI nie zabroni

Powodzenia.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: gs300
Re: [Lexus GS] Zapytanie o auto z ogloszenia
Felga ma dla mnie male znaczenie. Liczy sie przede wszystkim buda. Dzwonilem juz po kilku osobach i kazdy byl walony mniej lub bardziej. Odradzam komukolwiek tego z Sarbinowa. Tylna kanapa kiedys musiala sie oprzec o przednie fotele. Caly tyl jest ulepiony ze szpachli.
- DARO78
- Lex user
- Model Lexusa: gs300, rx300
Witam.
Nie wiedziałem, że wokół mojego auta powstało takie zamieszanie;) Jeśli chodzi o jego stan to wszystko powiem zainteresowanemu jak na spowiedzi;) Co do ceny to może i kosmos ale to wolny rynek i każdy ceni ile uważa. A tak poważnie cena jest do negocjacji. Wystawiłem za tyle bo ciężko mi się rozstać z tym autem. Jeśli jest ktoś poważnie zainteresowany to telefon jest przy ogłoszeniu.
Pozdrawiam i zapraszam
Nie wiedziałem, że wokół mojego auta powstało takie zamieszanie;) Jeśli chodzi o jego stan to wszystko powiem zainteresowanemu jak na spowiedzi;) Co do ceny to może i kosmos ale to wolny rynek i każdy ceni ile uważa. A tak poważnie cena jest do negocjacji. Wystawiłem za tyle bo ciężko mi się rozstać z tym autem. Jeśli jest ktoś poważnie zainteresowany to telefon jest przy ogłoszeniu.
Pozdrawiam i zapraszam
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: szukam
Witam.
Co sądzicie o tym aucie: http://tablica.pl/oferta/lexus-gs400-29 ... fc8e81d962
Wydaje mi się, że kierownica i pokrywa popielniczki nieoryginalna, ale może pomimo tych mankamentów wart zainteresowania - szczególnie że cena niska i może warto do niego dołożyć.
Proszę o opinie.
Co sądzicie o tym aucie: http://tablica.pl/oferta/lexus-gs400-29 ... fc8e81d962
Wydaje mi się, że kierownica i pokrywa popielniczki nieoryginalna, ale może pomimo tych mankamentów wart zainteresowania - szczególnie że cena niska i może warto do niego dołożyć.
Proszę o opinie.
- Denis
- Lex user
- Model Lexusa: GS430 '01 Ltuned
hej, oglądałem to auto i go nie kupiłem. Chociaż historia długa.
W skrócie : Auto było wystawiane za 13000 zł z Skierniewicach u właściciela, który miał go 8 lat. Teraz sprzedaje je "chamski handlarz", który kłamie do bólu.
Auto oglądałem u głównego właściciela, nie kupiłem, bo tego samego dnia trafiłem polifta w wersji Ltuned. Mankamenty auta : szpachlowane mocno tylne nadkola (jak otwierasz drzwi i patrzysz na koło, przy łączeniu z progiem), prawdopodobnie po wypadku z tyłu: klapa od wersji poliftowej i lampy. Cały malowany, mam też kilka fotek szczegółów, bo pomalowany bardzo słabo, lakier odchodzi przy uszczelkach szyb. Środek zadbany dość, chociaż właściciel miał w nim straszny syf (latające kubki z McDonalda, papierki), skóra ok, kierownica oryginalna, przedni zderzak bardzo slabo spasowany i malowany przez właściciela. Nagłośnienie zwykłe, wiadomo wersja USA. Technicznie bardzo fajnie, zawieszenie OK. Skrzynia z lekkim luzem przy puszczeniu gazu i ponownym wciśnięciu. Korozja na tylnym lewym nadkolu, lakier na tylnym zderzaku odchodzi i sam się łuszczy. Przód dwie ładne letnie opony, tył słabe zimowki. Silnik nie przeglądany (rozrząd i inne rzeczy poza olejem nie wymieniane) przez poprzedniego właściciela. Oczywiście wersja przedliftowa jak wiemy.Technicznie ok, ale przeszłość wypadkowa i stan lakieru niestety bardzo mocno zniechęcają do zakupu. A i lewa lampa zamiennik, prawa oryginał.
Teraźniejszy handlarz mocno kłamie : zadzwonieł do niego z czystej ciekawości zobaczyć co zmyśla:
1. Czy auto miało jakieś większe wypadki, coś jest szpachlowane ? "NIC KOMPLETNE, ZERO SZPACHLI, BYŁO MALOWANE (czyli kłamie...)
2. Czy Pan jest właścicielem, czy odkupił Pan auto na sprzedaż ? "ja jestem właścicielem od kilku lat" (czyli kłamie...)
3. Z przodu lampy obie oryginalne ? "oczywiście"... (czyli kłamie...)
4. nagłośnienie ML czy PSS ? Mark levinson 100% (a jest premium sound system co widać nawet na zdjęciu).
Jak coś chcesz wiedzieć to pisz.
W skrócie : Auto było wystawiane za 13000 zł z Skierniewicach u właściciela, który miał go 8 lat. Teraz sprzedaje je "chamski handlarz", który kłamie do bólu.
Auto oglądałem u głównego właściciela, nie kupiłem, bo tego samego dnia trafiłem polifta w wersji Ltuned. Mankamenty auta : szpachlowane mocno tylne nadkola (jak otwierasz drzwi i patrzysz na koło, przy łączeniu z progiem), prawdopodobnie po wypadku z tyłu: klapa od wersji poliftowej i lampy. Cały malowany, mam też kilka fotek szczegółów, bo pomalowany bardzo słabo, lakier odchodzi przy uszczelkach szyb. Środek zadbany dość, chociaż właściciel miał w nim straszny syf (latające kubki z McDonalda, papierki), skóra ok, kierownica oryginalna, przedni zderzak bardzo slabo spasowany i malowany przez właściciela. Nagłośnienie zwykłe, wiadomo wersja USA. Technicznie bardzo fajnie, zawieszenie OK. Skrzynia z lekkim luzem przy puszczeniu gazu i ponownym wciśnięciu. Korozja na tylnym lewym nadkolu, lakier na tylnym zderzaku odchodzi i sam się łuszczy. Przód dwie ładne letnie opony, tył słabe zimowki. Silnik nie przeglądany (rozrząd i inne rzeczy poza olejem nie wymieniane) przez poprzedniego właściciela. Oczywiście wersja przedliftowa jak wiemy.Technicznie ok, ale przeszłość wypadkowa i stan lakieru niestety bardzo mocno zniechęcają do zakupu. A i lewa lampa zamiennik, prawa oryginał.
Teraźniejszy handlarz mocno kłamie : zadzwonieł do niego z czystej ciekawości zobaczyć co zmyśla:
1. Czy auto miało jakieś większe wypadki, coś jest szpachlowane ? "NIC KOMPLETNE, ZERO SZPACHLI, BYŁO MALOWANE (czyli kłamie...)
2. Czy Pan jest właścicielem, czy odkupił Pan auto na sprzedaż ? "ja jestem właścicielem od kilku lat" (czyli kłamie...)
3. Z przodu lampy obie oryginalne ? "oczywiście"... (czyli kłamie...)
4. nagłośnienie ML czy PSS ? Mark levinson 100% (a jest premium sound system co widać nawet na zdjęciu).
Jak coś chcesz wiedzieć to pisz.
Posiadam na sprzedaż prawie całego GS MK2 / Toyota Aristo - proszę o prywatne wiadomości lub telefon 
np. tylna klapa ze spoilerem, NAVI z TV, , pakiet Aristo, idealny wydech itd...

- Denis
- Lex user
A i znalazłem kilka zdjęć, które robiłem na szybko jak właściciela nie było. Dlatego to tylko 20% mankamentów.
Moim zdaniem auto jest całe do pomalowania, trzeba kupić koła drugie + opony, lampę z przodu można by wymienić, zrobić korozję na nadkolu, poprawić szpachlowane brzydko nadkola, spasować tylną klapę i przedni zderzak. Do włożenia kilka ładnych tysięcy, a dalej to tylko przedlift. Na ostatnim foto odchodzący lakier - przy każdych drzwiach tak jest.

Moim zdaniem auto jest całe do pomalowania, trzeba kupić koła drugie + opony, lampę z przodu można by wymienić, zrobić korozję na nadkolu, poprawić szpachlowane brzydko nadkola, spasować tylną klapę i przedni zderzak. Do włożenia kilka ładnych tysięcy, a dalej to tylko przedlift. Na ostatnim foto odchodzący lakier - przy każdych drzwiach tak jest.

Posiadam na sprzedaż prawie całego GS MK2 / Toyota Aristo - proszę o prywatne wiadomości lub telefon 

-
- Nowy lex user
Bardzo dziękuję za informację - w takim razie odpuszczam.
A co do rozmowy przez telefon - widać, że gość ma to opanowane, bo mówi za każdym razem to samo.
A co do rozmowy przez telefon - widać, że gość ma to opanowane, bo mówi za każdym razem to samo.
- Denis
- Lex user
Gość za swoje handlarskie podejście powinien się gotować z tym autem. Auto ogólnie jest w porządku, ale trzeba solidnie nad nim popracować. Ja za 13000 zł myslalem nad jego kupnem, ale za niewiele więcej mam polifta z Ltuned... dlatego odpuściłem. Z braku wyboru pewnie bym go kupił, ale teraż nie żałuje. Miałby 3cią albo 4tą warstwę lakieru, a szpachlę ciężko usunąć.

-
- Nowy lex user
A czy ktoś oglądał ten egzemplarz?
http://otomoto.pl/lexus-gs300-ideal-ful ... 76476.html
http://otomoto.pl/lexus-gs300-ideal-ful ... 76476.html