Tutaj się witamy
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: RX300
Re: Tutaj się witamy
Witam serdecznie mam na imię Czarek.Od pewnego czasu noszę się z zamiarem kupna RX300.Z dużą przyjemnościa zagłębiam się w to znakomite Forum.Aktualnie poruszam się Fordem Explorerem,ale zamierzam zafundować sobie "odrobinę luksusu".
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is 250
Witam, zarejestrowalem sie na forum Lexa poniewaz to auto ma moj ojciec, a i ja jestem fanem tej marki. Pozdro.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: sc
Witam,jestem z Krakowa,od 3 lat zamierzałem kupić LS-a,ale jednak będzie SC.Pozdrawiam
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is 200
Witam wszystkich wariatow ktorzy smigaja lexem is 200,Na imie mi Sebastian i juz nie dlugo kupuje lexa:)
-
- Lex user
- Model Lexusa: RX 400h SE-L CVT GS 300 SE Navigator
Witam szanowne grono użytkowników Lexusów.
Właśnie dokonałem kompletnie nieprzemyślanego zakupu w postaci Lexa RX 400h i jeszcze dochodzę do siebie po owym zakupie, dotychczas byłem wiernym wyznawcą szwedzkiej myśli technicznej okutej w stal w postaci SAABa 9-5 2.0t kombi, ale że przyszedł czas na zmianę - pojawił się problem, bo nowego 9-5 w kombi jeszcze nie ma, a lexa w kombi już nie ma, a jak stwierdziła moja rodzinka- nie kupujemy niczego co nie będzie co najmniej tak wygodne jak SAAB, więc po oglądnięciu i "obsiedzeniu" kilkudziesięciu dużych samochodów od merca E kombi począwszy a na Range Roverze skończywszy, w drodze terrorystycznego kompromisu(Ten , albo żaden!!!) Padło na Lexa. Czas pokaże czy był to dobry wybór, mam nadzieję że tak...
Właśnie dokonałem kompletnie nieprzemyślanego zakupu w postaci Lexa RX 400h i jeszcze dochodzę do siebie po owym zakupie, dotychczas byłem wiernym wyznawcą szwedzkiej myśli technicznej okutej w stal w postaci SAABa 9-5 2.0t kombi, ale że przyszedł czas na zmianę - pojawił się problem, bo nowego 9-5 w kombi jeszcze nie ma, a lexa w kombi już nie ma, a jak stwierdziła moja rodzinka- nie kupujemy niczego co nie będzie co najmniej tak wygodne jak SAAB, więc po oglądnięciu i "obsiedzeniu" kilkudziesięciu dużych samochodów od merca E kombi począwszy a na Range Roverze skończywszy, w drodze terrorystycznego kompromisu(Ten , albo żaden!!!) Padło na Lexa. Czas pokaże czy był to dobry wybór, mam nadzieję że tak...
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: przymierzany IS 250
Witam wszystkich użytkowników,
Na imię mam Paweł, do zakupu Lexa (IS 250) właśnie się przymierzam, przez kilka tygodni przeczytałem multum różnych info/recenzji w necie aż trafiłem tutaj
Na początek będę miał wiele pytań więc liczę na wyczerpujące odpowiedzi 
Na imię mam Paweł, do zakupu Lexa (IS 250) właśnie się przymierzam, przez kilka tygodni przeczytałem multum różnych info/recenzji w necie aż trafiłem tutaj

- klaus
- Lex user
- Model Lexusa: RX400h
Witam serdecznie mam nadzieję już wkrótce jako posiadacz RXa 

-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Jeszcze nie mam
Witam, mam na imię Andrzej. Wierzę że nie długo będę mógł wpisać, że jestem posiadaczem
is200 

- inger
- Lex user
- Model Lexusa: IS 300
Witam wszystkich fanów i użytkowników forum. Od dłuższego czasu przymierzałem się do zakupu IS'a I generacji, co zakończyło się niedawno powodzeniem i stałem się - mam nadzieję szczęśliwym w dłuższym okresie -posiadaczem 300-tki. Pozdrowienia.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS250
Hej Wszystkim. Przyszła i kolej na mnie, czas pożegnać się z wierna gwiazdą i zacząć nową przygodę z lexusem. Chciałbym zakupić IS 250 jeśli ktoś z was jest w stanie pomóc w tym temacie będę wdzięczny