Tutaj się witamy

Zarejestrowałeś się? więc chociaż się przywitaj lub napisz coś o sobie, tak jak kultura tego wymaga
Post Reply
Cezar
Nowy lex user
Model Lexusa: RX300

Re: Tutaj się witamy

Post by Cezar »

Witam serdecznie mam na imię Czarek.Od pewnego czasu noszę się z zamiarem kupna RX300.Z dużą przyjemnościa zagłębiam się w to znakomite Forum.Aktualnie poruszam się Fordem Explorerem,ale zamierzam zafundować sobie "odrobinę luksusu".
v-6
Nowy lex user
Model Lexusa: is 250

Post by v-6 »

Witam, zarejestrowalem sie na forum Lexa poniewaz to auto ma moj ojciec, a i ja jestem fanem tej marki. Pozdro.
Sebastian
Nowy lex user
Model Lexusa: sc

Post by Sebastian »

Witam,jestem z Krakowa,od 3 lat zamierzałem kupić LS-a,ale jednak będzie SC.Pozdrawiam
sch1985
Nowy lex user
Model Lexusa: is 200

Post by sch1985 »

Witam wszystkich wariatow ktorzy smigaja lexem is 200,Na imie mi Sebastian i juz nie dlugo kupuje lexa:)
Hoobee
Lex user
Model Lexusa: RX 400h SE-L CVT GS 300 SE Navigator

Post by Hoobee »

Witam szanowne grono użytkowników Lexusów.
Właśnie dokonałem kompletnie nieprzemyślanego zakupu w postaci Lexa RX 400h i jeszcze dochodzę do siebie po owym zakupie, dotychczas byłem wiernym wyznawcą szwedzkiej myśli technicznej okutej w stal w postaci SAABa 9-5 2.0t kombi, ale że przyszedł czas na zmianę - pojawił się problem, bo nowego 9-5 w kombi jeszcze nie ma, a lexa w kombi już nie ma, a jak stwierdziła moja rodzinka- nie kupujemy niczego co nie będzie co najmniej tak wygodne jak SAAB, więc po oglądnięciu i "obsiedzeniu" kilkudziesięciu dużych samochodów od merca E kombi począwszy a na Range Roverze skończywszy, w drodze terrorystycznego kompromisu(Ten , albo żaden!!!) Padło na Lexa. Czas pokaże czy był to dobry wybór, mam nadzieję że tak...
Rum83
Nowy lex user
Model Lexusa: przymierzany IS 250

Post by Rum83 »

Witam wszystkich użytkowników,

Na imię mam Paweł, do zakupu Lexa (IS 250) właśnie się przymierzam, przez kilka tygodni przeczytałem multum różnych info/recenzji w necie aż trafiłem tutaj ;) Na początek będę miał wiele pytań więc liczę na wyczerpujące odpowiedzi ;)
klaus
Lex user
Model Lexusa: RX400h

Post by klaus »

Witam serdecznie mam nadzieję już wkrótce jako posiadacz RXa ;)
samikon
Nowy lex user
Model Lexusa: Jeszcze nie mam

Post by samikon »

Witam, mam na imię Andrzej. Wierzę że nie długo będę mógł wpisać, że jestem posiadaczem :LEXUS: is200 :)
inger
Lex user
Model Lexusa: IS 300

Post by inger »

Witam wszystkich fanów i użytkowników forum. Od dłuższego czasu przymierzałem się do zakupu IS'a I generacji, co zakończyło się niedawno powodzeniem i stałem się - mam nadzieję szczęśliwym w dłuższym okresie -posiadaczem 300-tki. Pozdrowienia.
pabllo282
Nowy lex user
Model Lexusa: IS250

Post by pabllo282 »

Hej Wszystkim. Przyszła i kolej na mnie, czas pożegnać się z wierna gwiazdą i zacząć nową przygodę z lexusem. Chciałbym zakupić IS 250 jeśli ktoś z was jest w stanie pomóc w tym temacie będę wdzięczny
Post Reply

Return to “Przywitanie”