Witam wszystkich, jestem posiadaczem Lexusa IS220 i od dłuższego czasu przeglądam to forum i postanowiłem się zarejestrować i od czasu do czasu coś napisać
Witam wszystkich forumowiczow.
Na imie mam Marcin , szukam dla siebie is220d , dzieki forum chce sie dowiedziec o wadach zaletach i o tym czego sie po nim moge spodziewac.
Hmm, mimo wszystko i tak go kupie
Pozdrawiam.
Witam.
Mam na imię Przemek i przymierzam się do zakupu Lexusa SC400. Na razie jeżdżę Hondą Accord Coupe 3.0 V6 2001r. Nie wiem, czy finalnie dojdzie do sprzedaży qpety, ale od co najmniej 10 lat jestem zafascynowany SC400 i chyba się zdecyduję (chyba, że trafi się jakaś fajna Honda Legend Coupe).
Tak czy inaczej pozdrawiam wszystkich Lex-maniaków i mam nadzieję, że znajdę tu garść potrzebnych informacji.
Witam,
Niedawno tj. w czerwcu'11 zakupiłem IS200'99, więc przyłaczam się do forum i pozdrawiam posiadaczy Lexusów, aktualnych i przyszłych:)
A tak przy okazji są tu lexusowcy z Tarnowa, bądź Małopolski??
Witam mm na imie piotrek mieszkam od 15 roku zycia w Austarli jezdze Ls 430 z 2002r zrobionego w stylu Vip style na vipowskim poziomie ale wszystko opisze pokolei w innym dziale ,pozdrawiam
Nie ukrywam, że trafiłem tu przez problem który mnie dziś spotkał. Kupiłem IS220d przed tygodniem i od razu mam problem z błędem P2002 co prawda podjechałem pod komputer (do przydomowego garażu) i błąd wykasowałem z zaleceniem przegonienia ISa po trasie , ale obawiam się, że może się powtarzać tym bardziej, że o 6 rano wybywam na urlop do Chorwacji. Co robić ??? Gdyby był ktoś łaskaw proszę o odpowiedź lub kontakt na gg - 3900898
Witam jestem Michał moja przygoda lexem zaczęła się od przejażdżki LS 400 i wpadłem po uszy.
Teraz musi być tylko lex. Właśnie szukam rx 300 z 2005 - 2006.
Michał
Last edited by klexus on 9 Sep 2011, o 20:55, edited 2 times in total.
Reason:Tutaj się witamy , a nie opisujemy problemy i pytamy od tego mamy działy i wątki na forum.