Tutaj się witamy
- medyk
- Lex user
- Model Lexusa: IS200
Re: Tutaj się witamy
Siema wszystkim! Pochodzę z Podkarpacia, aktualnie mieszkam w IRL. Lexusa posiadam od kilku tygodni i już się w nim zakochałem;) Jest to IS200 rok 02. Jak tylko zrobię jakieś foty, na pewno zamieszczę je w odpowiednim dziale. W moim aucie chciałbym zrobić kilka modów, które podpatrzyłem na forum;) wiec na pewno bedę potrzebował fachowych porad za które z góry dzięki. W IRL Lexy są dosyć popularnymi samochodami więc jeśli ktoś potrzebował by pomocy w poszukiwanie używanych części w miarę możliwości postaram się posłużyć pomocą. Pozdr.
Jeżeli zrobisz to czego się boisz osiągniesz to czego chcesz...
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: ES 330
Hej, chciałabym kupić Lexusa ES 330 z 2005 r., automat bardzo mi się spodobał, tylko jak jest z częściami? Mam wrażenie, że są niedostępne poza oryg. sprowadzanymi ze Stanów. Czy ktoś z Was jeździ może takim autem? Jeśli tak będę bardzo wdzięczna za opinie na temat części.
- klexus
- Lex Master
- Model Lexusa: GS 300
Witamy serdecznie, a w szczególności Kobiety:)
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: ES 330
No dobra, to kolejne głupie pewnie pytanie. Ten lexus, który sobie upatrzyłam ma ksenony bez spryskiwaczy i z tego co wiem, mogą być z tego tytułu problemu w UE. Czy można to jakoś obejść? Sprzedawca zapewnia ze to nie będzie problem, ale to jest sprzedawca. Wymienic mozna ksenony na halogeny? Będę wdzięczna za Waszą wiedzę i doświadczenie w temacie.
- Artur66
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS 220d
Witam wszystkich,
od niedawna jestem posiadaczem "prawie lexusa" czyli diesla. Widzę że forum dopiero się rozwija ale mam nadzieję na konstruktywną wymianę doświadczeń i informacji o użytkowaniu aut tej marki.
Pozdrawiam!
od niedawna jestem posiadaczem "prawie lexusa" czyli diesla. Widzę że forum dopiero się rozwija ale mam nadzieję na konstruktywną wymianę doświadczeń i informacji o użytkowaniu aut tej marki.
Pozdrawiam!
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: brak
Witam wszystkich.
Na imię mam Grzegorz, jestem z Bielska-Białej. Od 3,5 roku ujeżdżam Forda Scorpio '93 2.9 12v Ghia jednak przychodzi czas na zmianę autka i co za tym idzie rozglądam się obecnie za Lexem GS300 mk2.
Miło mi zawitać w Waszych progach.
Pozdrawiam
Na imię mam Grzegorz, jestem z Bielska-Białej. Od 3,5 roku ujeżdżam Forda Scorpio '93 2.9 12v Ghia jednak przychodzi czas na zmianę autka i co za tym idzie rozglądam się obecnie za Lexem GS300 mk2.
Miło mi zawitać w Waszych progach.
Pozdrawiam
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is200
Witam wszystkich klubowiczów 

- Jacek
- Lex user
- Model Lexusa: miałem LS400 UCF20 :(
Witam wszystkich,
Mam nadzieje ze wkrotce dolacze do zacnego grona wlascicieli Lexusów.
Pozdrawiam
Mam nadzieje ze wkrotce dolacze do zacnego grona wlascicieli Lexusów.
Pozdrawiam
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: BMW
Witam wszystkich posiadaczy oraz miłośników tej wspaniałej marki.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: -
Witam wszystkich. forum znalazłem przez przypadek. Musze przyznac, że wczesniej nie byłem w fan clubie lexusa'<bo nie było na moja kieszen>, ale od kiedy mój znajomy kupił sobie is200 nie moge tego przeżyc. Po prostu zakochałem sie w tej marce.
pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje że pomożecie mi coś ciekawego znaleźć
pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje że pomożecie mi coś ciekawego znaleźć