Skoro polecasz funa Valteków to lepiej daj spokójtomekb wrote:Polecilem na pw kolegę Flasha nie wiem nad czym się zastanawiasz

Skoro polecasz funa Valteków to lepiej daj spokójtomekb wrote:Polecilem na pw kolegę Flasha nie wiem nad czym się zastanawiasz
1-2 godziny to się stroi 400 konne turbo z czujnikiem na hamowni nie uważasz.. jeżeli wiesz co regulujesz oczywiście??Yarecki wrote: Na pewno zdjęli kolektor i dobrze wystroili![]()
Znam temat od kuchni i uwierz mi, że nie ma opcji by ładnie i dobrze zrobić takie auto w 8-10h.
Izolowanie wiązek, wcinka w ECU, konserwacja otworów bez składania na mokro.
Skoro odebrałeś po 10 godzinach musieliby to zrobić w 8h nie licząc przerw itd.
Samo strojenie to jakieś 1-2h nie mówię o strojeniu na AFR gdzie trzeba polatać wielokrotnie by sprawdzić później wyniki korekt etc
???? Żadnych valdemarow nikomu nie montował chyba że ktoś chciał. A ty to taki extra jesteś hejter. Mój Lexus jeździ dzięki niemu doskonale i kilkunastu kolegów też zadowolonych jest.Yarecki wrote:Skoro polecasz funa Valteków to lepiej daj spokójtomekb wrote:Polecilem na pw kolegę Flasha nie wiem nad czym się zastanawiasz
Bez urazy-jak ktoś by mi kazał założyć coś,co on uważa że jest dla niego lepsze,pokazałbym mu drzwi i montuj sobie sam.tomekb wrote:???? Żadnych valdemarow nikomu nie montował chyba że ktoś chciał. A ty to taki extra jesteś hejter. Mój Lexus jeździ dzięki niemu doskonale i kilkunastu kolegów też zadowolonych jest.Yarecki wrote:Skoro polecasz funa Valteków to lepiej daj spokójtomekb wrote:Polecilem na pw kolegę Flasha nie wiem nad czym się zastanawiasz
Waszą wola ją tam z jego usług korzystał i korzystać będę.
carinus wrote: Bez urazy-jak ktoś by mi kazał założyć coś,co on uważa że jest dla niego lepsze,pokazałbym mu drzwi i montuj sobie sam.
Ja wiem, że wszystko co powiem wbrew TWA -"Towarzystwu Wzajemnej Adoracji" będzie traktowane jako hejt ale mam to bardzo głęboko a gdzie to się domyśl.tomekb wrote: ???? Żadnych valdemarow nikomu nie montował chyba że ktoś chciał. A ty to taki extra jesteś hejter. Mój Lexus jeździ dzięki niemu doskonale i kilkunastu kolegów też zadowolonych jest.
Waszą wola ją tam z jego usług korzystał i korzystać będę.
Niby masz rację ale jak ktoś jest czegoś świadomy i nie wpływa to na bezpieczeństwo to będziesz walczyć???carinus wrote:
Bez urazy-jak ktoś by mi kazał założyć coś,co on uważa że jest dla niego lepsze,pokazałbym mu drzwi i montuj sobie sam.
I prawidłowo bo później jak zrobisz druta i coś się usra to "przelezą" do Ciebie z płaczem, reklamacją a nie daj boże po odszkodowanie.carsik wrote:no coś w tym jest, w ciągu ostatniego tygodnia dwie pęknięte sprężyny w dość młodych autach a klienci do mnie czy im zamontuję jedną? Usłyszeli, że nie, i że wymienię jeszcze pozostałe niesprawne elementy kolumny albo niech sobie jadą gdzie indziej i pojechali. Ktoś im to zamontuje z pewnością. Takie naród, że ma d... własne bezpieczeństwo i swoich dzieci (foteliki w obu samochodach).
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest