Tutaj się witamy

Zarejestrowałeś się? więc chociaż się przywitaj lub napisz coś o sobie, tak jak kultura tego wymaga
Post Reply
mr_simon
Nowy lex user
Model Lexusa: LS400

Re: Tutaj się witamy

Post by mr_simon »

Witam serdecznie! Co prawda nie mam Lexusa, ale interesuje mnie LS400.

pozdrawiam :)
:::JanG23:::
Lex user
Model Lexusa: LS 430 '01 (UCF30)

Post by :::JanG23::: »

Witam wszystkich użytkowników marki Lexus
Nie posiadam auta z pod tego loga ale zbieram się na ls400 96-97
Jestem fanem japońskiej myśli technicznej i mam nadzieję że po kupnie Lexa będzie jak z hondą
zastrzegałem się że więcej nie kupie (korozja) i tak kolejne 2 auta były z pod tego znaczka
Pozdrawiam
Image
Łysy
Nowy lex user
Model Lexusa: IS 200

Post by Łysy »

Witam wszystkich , jestem posiadaczem :LEXUS: IS 200 jak znajdę chwilkę czasu to zrobię fotki mojego IS-a i się pochwalę :zryw:
MPower
Lex user
Model Lexusa: LS400

Post by MPower »

Witam wszystkich!
Jestem nowym użytkownikiem Lexus'a LS400.
klexus
Lex Master
Model Lexusa: GS 300

Post by klexus »

Witam i zapraszam do działu Moje auto tam wklejamy fotki naszych :LEXUS:
sztanga1000
Lex user
Model Lexusa: is200

Post by sztanga1000 »

Witam wszystkich, jakis czas temu sie juz witalem ale wtedy nie mialem jeszce lexa tylko honde, a od nie dawna jestem posiadaczem is200, mam nadzieje ze bede z niego rownie zadowolony jak z hond ktore posiadalem, jak ogarne jakies fotki to zaloze temacik i sie pochwale zdobycza:) mam nadzieje ze na forum dowiem sie sporo ciekawych i potzrebnych spraw zwiazanych z uzytkowaniem lexusa... pozdrawiam Radek z Torunia
kamilmx88
Nowy lex user
Model Lexusa: IS220d

Post by kamilmx88 »

Witam wszytskich. Niedawno się zalogowałem i chciałem się przywitać. Moje auto to Lexus IS220d troche przez Was nielubiany, zobacze sam jak się będzie sprawować. Narazie jest w naprawię po stłuczce - takiego go kupiłem. Niedługo go przestestuje to podziele się opiniami.
Dobrze bo jest to najbogatsza wersja Presige , koła ma 18" takie jak w wersji Sport ( nie wiem czy ktoś dołożył czy takie też wychodziły). Ogólnie auto przejdzie kilka zmian stylistycznych i pewnie chiptuning na +/-210 km. Jak auto będzie gotowe to wstawie foty. Mam nadzieje że się spodoba.
Moze macie dojście do jakiś ładnych dokładek do tylnego zderzaka i przedniego w dobrych pieniądzach. Ja czekam na jedne z japonii ale naarzie maja tylko przód w cenie 110$ a tył dopiero w połowie sierpnia i nie wiem czy zamawiać. Pzdr :pijak:
Kamil
maly_bankowy
Nowy lex user
Model Lexusa: brak

Post by maly_bankowy »

Witam serdecznie.
Mam na imię Bogdan. Pochodzę z okolic Nysy, ale obecnie mieszkam w Opolu. Moja lista pojazdów nie jest zbyt długa i okazała. Jeździłem Fiatem 126p, Fitem Uno 1.0, a obecnie posiadam VW Borę TDI 90km z 98r. Dosyć intensywnie poszukuję nowego samochodu i przyznam szczerze, że Lexus IS20 w wersji kombi jest moim głównym faworytem. Mam nadzieję, że informacje zawarte na tym Forum pomogą w podjęciu decyzji o zakupie mojego pierwszego Lexusa.
venom
Nowy lex user
Model Lexusa: moze is 200

Post by venom »

Witam wszystkich serdecznie obecnie jestem posiadaczem hondy civic coupe SC ale jazda mocnym samochodem z napędem na przednią oś powoli mi sie nudzi więc zaczynam poszukiwania lexusa is200, nie wiem ile mi to zajmie czasu bo najpierw musze sie pozbyć hondy ale jak się już doczekam tego dnia to napewno przedstawie swój samochodzik tu na forum:]
kubaty3
Lex user
Model Lexusa: ls400

Post by kubaty3 »

WItam serdecznie, pozdrawiam. Kupuje lexusa ls400 więc chcę się co nieco dowiedzieć żeby nie tafić na mine.
Post Reply

Return to “Przywitanie”