świece do lpg

Problemy oraz informacje na temat użytkowania instalacji LPG
wysilbn
Lex user
Model Lexusa: IS 300

Re: świece do lpg

Post by wysilbn »

Bochut wrote:chyba mało uporczywie szukałeś bo w necie znajdziesz wszystko ;) kilka postów wyżej kolega podał Ci linki
a chyba Ty nie doczytałeś , zamówiłem w tym sklepie z linku zapłaciłem po czym dostałem telefon że są jedynie na zamówienie czas oczekiwania od 4 do 5 tygodnii , poprostu mało kto je kupuje i nie ma ich na stanach magazynowych nigdzie . Szukałem dużo a od ręki nie ma nigdzie z dnia na dzień też nikt nie zamówi , kupiłem DENSO SKR20R i jak pisałem tez mają oznaczenie że to LONG LIFE tak jak w przypadku SKR20R-P11 ;]

Co do ASO nie pytałem a w Lublinie nie mamy autorzyowanego serwisu LExusa , napiszę do kolegi z forum odnośnie tych świec ciekawe co napisze czy one są od ręki :dirol:
XYZ
Lex user
Model Lexusa: IS 200

Post by XYZ »

wysilbn wrote:
Bochut wrote:chyba mało uporczywie szukałeś bo w necie znajdziesz wszystko ;) kilka postów wyżej kolega podał Ci linki
a chyba Ty nie doczytałeś , zamówiłem w tym sklepie z linku zapłaciłem po czym dostałem telefon że są jedynie na zamówienie czas oczekiwania od 4 do 5 tygodnii , poprostu mało kto je kupuje i nie ma ich na stanach magazynowych nigdzie .
Później podałem ci 2 kolejne linki do sklepów. Chyba ich nie zauważyłeś.
Yarecki
Lex Master
Model Lexusa: gs

Post by Yarecki »

XYZ wrote:
wysilbn wrote:
a chyba Ty nie doczytałeś , zamówiłem w tym sklepie z linku zapłaciłem po czym dostałem telefon że są jedynie na zamówienie czas oczekiwania od 4 do 5 tygodnii , poprostu mało kto je kupuje i nie ma ich na stanach magazynowych nigdzie .
Później podałem ci 2 kolejne linki do sklepów. Chyba ich nie zauważyłeś.
e-denso będą mieć bankowo.
Bochut
Lex user
Model Lexusa: IS 300

Post by Bochut »

http://www.ebay.pl/itm/Genuine-Lexus-Sp ... 27f6ba03dc

a ja mówię, że nie szukał kolega uporczywie bo od razu by znalazł gdyby chciał ;)
firlejak
Lex user
Model Lexusa: IS300

Post by firlejak »

W Lublinie wszystkie części do lexusa dostaniesz przez aso toyoty obok piaseckiej. Czasami coś tam od nich brałem.
n0rek
Lex user
Model Lexusa: IS200

Post by n0rek »

odswieze temat bo tez mnie czeka zakup, czy oryginalnie pakowane byly te denso SK20R?
widze ze jest ich sporo na allegro ale chcialbym sie upewnic ze o te chodzi
Post Reply

Return to “Problemy techniczne”