zróbcie spota teraz a za dwa miechy jeszcze raz

Dobra, proponowany termin 16.02.2014 Niedziela godz: 17:00 parking przed Norauto, w programie kawa w IKEA i/lub Mc Donald's gdyby ktoś był głodny. Z resztą w IKEA też coś można zjeść.Marcin wrote:Mi pasuje dowolny dzień, podporządkuję się;)
Jestem tu "nowy" więc nie wiem czy ktoś już wcześniej zajmował się tworzeniem takich spotów?
Jakaś ankieta kto mógłby przyjechać, czy prywatne zaproszenia:>
baniaq wrote:16.02.2014 Niedziela godz: 17:00 parking przed Norauto
Lista:
1) Janasek
2) baniaq
2) Marcin
Jeżeli jest taka wola pozostałych to nie widzę kłopotu, tylko nie wiem czy zdążę na 17:00. Jeżeli nikt się nie odezwie to pozostaje Niedziela.carinus wrote:W niedzielę muszę już jechać do pracy,gdyby spotkanie odbyło się w sobotę to na bank przyjadę i przy okazji chciałbym zamienić się z kimś lexem w celu sprawdzenia poziomu hałasu we wnętrzu.Jest obok dobry odcinek na spokojne rozpędzenie sie do tych 120km/h,zainteresowani turbinką mogą przejechać się moim lexem.
ja również wolałbym sobotę, ze względu na to że i tak będę na miejscu. A w niedzielę musiałbym specjalnie dojeżdżać;)carinus wrote:W niedzielę muszę już jechać do pracy,gdyby spotkanie odbyło się w sobotę to na bank przyjadę i przy okazji chciałbym zamienić się z kimś lexem w celu sprawdzenia poziomu hałasu we wnętrzu.Jest obok dobry odcinek na spokojne rozpędzenie sie do tych 120km/h,zainteresowani turbinką mogą przejechać się moim lexem.
Dobra to przekładamy spotkanie na sobotę 15.02 godz. 17. Mam nadzieję że Baniaq tez jakosś sobie plan dopasuje aby mu ten termin zagrał.Marcin wrote:ja również wolałbym sobotę, ze względu na to że i tak będę na miejscu. A w niedzielę musiałbym specjalnie dojeżdżać;)carinus wrote:W niedzielę muszę już jechać do pracy,gdyby spotkanie odbyło się w sobotę to na bank przyjadę i przy okazji chciałbym zamienić się z kimś lexem w celu sprawdzenia poziomu hałasu we wnętrzu.Jest obok dobry odcinek na spokojne rozpędzenie sie do tych 120km/h,zainteresowani turbinką mogą przejechać się moim lexem.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest