Więc trochę na to liczę, że oni tam testują i do nas przybędzie już wygrzana wersja

Najwyżej zmienię na iPhone za rok bo co dopiero wziąłem Szajsunga.
Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
No wlasnie o tym pisze. Zarowno Corolla jak i RAV4 dostaly aktualizacje radia softwarową do apple carplay i AA. Camry rowniez mialo dostac ale nie dostało. Wiec nic co nie jest na papierze nie bede wierzyl.settlerk wrote:Jest lekka różnica względem dodania modułów obsługi obu rozwiązań od aktualizacji jednego z nich zwłaszcza że obecnie car play jest bezprzewodowy. Zakładam, że hardware nie trzeba zmieniać. W USA android auto jest bezprzewodowy w modelach od 2022.
Więc trochę na to liczę, że oni tam testują i do nas przybędzie już wygrzana wersja
Najwyżej zmienię na iPhone za rok bo co dopiero wziąłem Szajsunga.
Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
No właśnie mam z tym problem, muszę za każdym razem po np. skończonej jeździe aby się połączyć kolejny raz skasować pamięć podręczna aplikacji AA w telefonie. Jeśli tego nie zrobię to nie chce się połączyć. Mógłbyś podać jakie masz ustawienia aplikacji AAwireless?marek_wasowicz wrote:Po co zmieniać telefony, czekać na nie wiadomo kiedy mającą wyjść aktualizację softu.
Lepiej kupić AAwireless i mieć od razu. Kupiłem, wszystko działa, kosztuje niewiele, zapomniałem o problemie.
I tak w planach miałem przesiadkę na IOS. Żadnych dodatkowych mydelniczek nie planuje już podłączaćmarek_wasowicz wrote:Po co zmieniać telefony, czekać na nie wiadomo kiedy mającą wyjść aktualizację softu.
Lepiej kupić AAwireless i mieć od razu. Kupiłem, wszystko działa, kosztuje niewiele, zapomniałem o problemie.
Proszę bardzoWaldek75 wrote: ↑16 Jul 2023, o 19:20No właśnie mam z tym problem, muszę za każdym razem po np. skończonej jeździe aby się połączyć kolejny raz skasować pamięć podręczna aplikacji AA w telefonie. Jeśli tego nie zrobię to nie chce się połączyć. Mógłbyś podać jakie masz ustawienia aplikacji AAwireless?marek_wasowicz wrote:Po co zmieniać telefony, czekać na nie wiadomo kiedy mającą wyjść aktualizację softu.
Wysłane z mojego motorola edge 30 ultra przy użyciu Tapatalka
Dzięki. Już chyba wiem o co chodzi. Miałem włączony ten Tryb Dongla a ma być wyłączony.marek_wasowicz wrote:Proszę bardzoWaldek75 wrote: ↑16 Jul 2023, o 19:20No właśnie mam z tym problem, muszę za każdym razem po np. skończonej jeździe aby się połączyć kolejny raz skasować pamięć podręczna aplikacji AA w telefonie. Jeśli tego nie zrobię to nie chce się połączyć. Mógłbyś podać jakie masz ustawienia aplikacji AAwireless?marek_wasowicz wrote:Po co zmieniać telefony, czekać na nie wiadomo kiedy mającą wyjść aktualizację softu.
Wysłane z mojego motorola edge 30 ultra przy użyciu Tapatalka
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests