Dzięki
Nie warto oglądać , a co myslicie o tym ?
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/show ... geNumber=1
Stare zapytania o ogłoszenia dotyczące Lexus GS
- michalllw
- Lex Master
- Model Lexusa: IS-F
Re: [Lexus GS] Zapytanie o auto z ogloszenia
https://www.facebook.com/MMniceCARS/
-
- Lex user
- Model Lexusa: RX450h
Ładny, szkoda że z Niemiec. Do wyjściowych 5.200,- EUR po doliczeniu kosztów transportu, akcyzy, kosztów rejestracji, części, lakiernika i robocizny - może się okazać że suma wydatków przekroczy 35.000 zł... Raczej się nie opłaca.
- janasek
- Lex Master
- Model Lexusa: SC 400
A jak dla mnie warto się zainteresować bo znalezienie ładnego egzemplarza w PL z małym przebiegiem z tego roku za 35k zł nie jest łatwe. Jeżeli ma udokumeentowana historię, wszystkie klucze, jest prosty i poduchy nie wyskoczyły, jeżeli robisz dla siebie to moim zdaniem warto. Patrząc na zdjęcia z 8k zł naprawa (raczej grubo policzone) chociaz po fotach cieżko dobrze oszacować potrzebne klamoty. Wszystko zależy ile "Turek" odpuści i ile akcyzy zapłacisz. Jeżeli jest to oczywiście '04 bo pierwsza rejestracja kwiecień. Tylko że on już troszke stoi na mobile więc... Stał wcześniej za 5500...sandr wrote:Ładny, szkoda że z Niemiec. Do wyjściowych 5.200,- EUR po doliczeniu kosztów transportu, akcyzy, kosztów rejestracji, części, lakiernika i robocizny - może się okazać że suma wydatków przekroczy 35.000 zł... Raczej się nie opłaca.
Last edited by janasek on 6 May 2012, o 21:55, edited 1 time in total.
Luxusem jadę... 

-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
Interesowalem sie tym autem. Uważam ze dla siebie jest ok. chociaż naprawa może zdenerwować bo będzie dużo detali do dokupienia. Sądze że zmieści się w 35k i to na luzie.
Jak bedziesz mysleć dokładniej to udziele Ci kilka wskazówek z akcyzą
Jak bedziesz mysleć dokładniej to udziele Ci kilka wskazówek z akcyzą

-
- Lex user
Fakt, łatwo nie jest - niemniej jednak można. Mojego trafiłem na początku kwietnia za ~36.000 zł (salon PL, czerwiec 2003, prawdziwe 109.000 km, czarny z jasną skórką). Mimo idealnego stanu silnika oraz skrzyni i tak musiałem dołożyć kolejne 2.400 zł (płyny, filtry, chłodnica, rozrząd, świece). Podejrzewam, że chcąc zrobić go "na porządnie" dla siebie - trudno bedzie się zmieścić w 35.000 zł...janasek wrote: A jak dla mnie warto się zainteresować bo znalezienie ładnego egzemplarza w PL z małym przebiegiem z tego roku za 35k zł nie jest łatwo.
Last edited by sandr on 6 May 2012, o 17:20, edited 1 time in total.
-
- Lex Master
Tylko pewnie następny taki pojawi się w 2013rsandr wrote:Fakt, łatwo nie jest - niemniej jednak można. Mojego trafiłem na początku kwietnia za ~36.000 zł (salon PL, czerwiec 2003, prawdziwe 109.000 km, czarny z jasną skórką)...janasek wrote: A jak dla mnie warto się zainteresować bo znalezienie ładnego egzemplarza w PL z małym przebiegiem z tego roku za 35k zł nie jest łatwo.

-
- Lex user
Przymierzasz się do sprzedaży swojego?ledziu wrote: Tylko pewnie następny taki pojawi się w 2013r

Swoją drogą, jeżeli rozważamy import z Niemiec - to może GS 430 ??
-
- Lex Master
sandr wrote:Przymierzasz się do sprzedaży swojego?ledziu wrote: Tylko pewnie następny taki pojawi się w 2013r
Swoją drogą, jeżeli rozważamy import z Niemiec - to może GS 430 ??
Na razie tylko moja żona myśli o sprzedaży swojego MKI. Ale od myślenia do realizacji dłuuuga droga

Co do 430 to dobra myśl trochę drożej ale zawsze więcej pałera.........
A z tym 2013 miałem na myśli sztukę kupioną w PL gdzie sprzedaż pewnie była minimalna.
-
- Lex user
Najprawdopodobniej masz racje, mój egzemplarz do 2007 r "pracował" w centrali firmy ubezpieczeniowej...
-
- Lex Master
Tak swoją drogą ciekawe ile szprzedało się GSówMKII i LSów w PL?