usb lexus is 200
- Litwin
- Lex user
- Model Lexusa: IS200
Re: usb lexus is 200
Mam u siebie taki YATOUR. Ślicznie działa, wzmacniacz i sub działają jak należy, CD nie czyta, ale po co Ci, jak masz USB/AUX? Cena jest OK, kupiłem w podobnej cenie. Instalacja jest super łatwa, mnustwo guideów w youtube. Jak nie masz zamiaru stawiać ekran z DVD albo coś super kozackiego, to nie zawracaj sobie głowy i staw właśnie takie coś jak YATOUR.
- Damian91
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS300 SC
To w pełni funkcjonalne czy jednak trzeba poświęcić odtwarzanie płyt na rzecz USB/AUX ? Szkoda by było bo u mnie jeszcze czyta płytydzida wrote:Jak dla mnie o wiele lepszym wyjściem jest dodanie zmieniarki cyfrowej, bo masz w pełni funkcjonalne radio OEM na USB i SD.

- dzida
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS 200
Było stosowanych kilka modeli radia w Lexusie IS mk2. U mnie jest zintegrowana zmieniarka i dodatkowe wpięcie do zewnętrznej zmieniarki 5x7. Zresztą trafiając na aukcję są tam wypisane modele aut do jakich pasuje 5x7 i 6x6.
Jak nie masz dodatkowego wyjścia to trzeba zastosować przełącznik, którym będziesz zmieniać zmieniarki CD i USB.
Jest w pełni funkcjonalne i przyciski od radia działają jak trzeba.
Jak nie masz dodatkowego wyjścia to trzeba zastosować przełącznik, którym będziesz zmieniać zmieniarki CD i USB.
Jest w pełni funkcjonalne i przyciski od radia działają jak trzeba.
- tomcio105
- Lex Driver
Przykładowo:Damian91 wrote:To w pełni funkcjonalne czy jednak trzeba poświęcić odtwarzanie płyt na rzecz USB/AUX ? Szkoda by było bo u mnie jeszcze czyta płytydzida wrote:Jak dla mnie o wiele lepszym wyjściem jest dodanie zmieniarki cyfrowej, bo masz w pełni funkcjonalne radio OEM na USB i SD.Która kostka 5x7 czy 6x6? Ma znaczenie fakt, że mam navi i Premium Sound ?
http://allegro.pl/zmieniarka-usb-mp3-to ... 72943.html
....możliwość użytkowania jednocześnie także fabrycznej zmieniarki CD *
* dostępne dla wybranych modeli
Najlepiej do nich napisać bo powinni wiedzieć czy zmieniarka będzie działać z urządzeniem, a co do rodzaju kostki, to na aukcji masz tabele z rodzajami pod konkretne modele.
- luka1994sz
- Lex user
- Model Lexusa: IS 400
Kupiłem zmieniarkę Xcarlink i po podpięciu do radia nie mogę jej uruchomić. Jakieś sugestie?
- dzida
- Lex Driver
dioda się świeci?
próbujesz puścić muzykę z pendriva czy karty SD?
próbujesz puścić muzykę z pendriva czy karty SD?
- luka1994sz
- Lex user
próbowałem i karte i pendrive z katalogami zapisanymi w zalecany sposób. Dioda miga tylko wtedy gdy radio jest wyłączone
- dzida
- Lex Driver
a co się wyświetla na radio?
Ja miałem taki problem ale była to wina pendriva i poszło z karty. Podobno ludzie też piszą, że trzeba dodatkowo uziemiać zmieniarkę.
Ja miałem taki problem ale była to wina pendriva i poszło z karty. Podobno ludzie też piszą, że trzeba dodatkowo uziemiać zmieniarkę.
- luka1994sz
- Lex user
wyświetla się err3 (czy tam 4), w instrukcji faktycznie wspomniane jest coś o masie, ale to dotyczy VAGów. A ja nie bardzo chcę też grzebać pzy kostce, żeby nie stracić możliwości zwrotu
- dzida
- Lex Driver
takie coś się pojawiało jak mi zablokowała się płyta na zwykłej, a potem nie chciało pójść z pendriva na cyfrowej
pamiętaj, że masz wtedy dwie zmieniarki i na wyświetlaczu ma być mały symbol CD2 - u mnie jak odpala się zmieniarka to słychać jak "pyka" ale to Yatour
pamiętaj, że masz wtedy dwie zmieniarki i na wyświetlaczu ma być mały symbol CD2 - u mnie jak odpala się zmieniarka to słychać jak "pyka" ale to Yatour