usb lexus is 200

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radioodtwarzacze, nawigacje GPS, radia CB
Post Reply
michas1991
Nowy lex user
Model Lexusa: is200

Re: usb lexus is 200

Post by michas1991 »

wystawiłem go na aukcji nr. 5015687281 dla obcych to cena jaka jest na kup teraz, ale dla kolegów z forum to 179.99 ;P
michas1991
Nowy lex user

Post by michas1991 »

A tak serio to 170zl ;)
KamKraw
Lex user
Model Lexusa: IS 200

Post by KamKraw »

KamKraw wrote:Ile za samą zmieniarkę? REZERWACJA jakby coś :biggrin2:
Rezygnuję z rezerwacji, pozdrawiam
Dawid0ss
Lex Master
Model Lexusa: Lexus GS450h mk3

Post by Dawid0ss »

michas1991 wrote:wystawiłem go na aukcji nr. 5015687281 dla obcych to cena jaka jest na kup teraz, ale dla kolegów z forum to 179.99 ;P
Czemu sprzedajesz ? Za mała pojemność czy jak ? Daj trochę dodatkowego info - od kiedy użytkowana, czy jest jakaś gwarka, karta pamięci w zestawie ?
Jakbyście tak w ogóle ocenili jakość dźwięku z tej zmieniarki ?
Pzdr
michas1991
Nowy lex user

Post by michas1991 »

Sprzęt mam od jakiegoś roku, podłączałem tylko usb i jakość dźwięku była dobra, sprzedaje bo chce wymienić oryginalne radio, wiem że seria jest ładna, ale po podłączeniu wzmaka pod wszystkie głośniki muszę wymienić tez radio, jednak bez wyjścia rca nie udało sie uniknąć zakłóceń, jestem pierwszym właścicielem tego urządzenia, moge tylko powiedzieć tyle że po pierwszym podłączeniu dźwięk był dosłownie identyczny jak na cd " przynajmniej na standardowych głośnikach;)" a radość z faktu że wreszcie mogę wywalić do kosza stare płyty cd-rw, bezcenna :)
michas1991
Nowy lex user

Post by michas1991 »

Mam też skrzynie br na głośnik 30cm, zrobioną na wymiar tak żeby bez jej wyjmowania dało się wyciągnąć płytę która przykrywa koło zapasowe, głośnik jest widoczny po opuszczeniu podłokietnika, jeśli ktoś bd zainteresowany proszę o info, cena do dogadania bo nie jest mi ona potrzebna, a szkoda ja wywalić :)
medyss
Lex Driver
Model Lexusa: IS 200 Classic

Post by medyss »

Panowie co sądzicie o takiej zmieniarce?

http://www.aliexpress.com/item/USB-AUX- ... 81500.html

btw. Na tej stronce można dużo taniej kupić i darmowa przesyłka lecz trzeba czekać chyba miesiąc.
kubuszi
Lex user

Post by kubuszi »

Ciekawa opcja... ciekawe jak z jakością dźwięku w porównaniu do xcarlinka?
dS
Lex Master
Model Lexusa: GS430

Post by dS »

Obstawiam że różnicy w jakości dźwięku nie ma żadnej.
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
kub3a
Nowy lex user
Model Lexusa: IS 200/250

Post by kub3a »

Po tym jak moje oryginalne radyjko odmówiło posłuszeństwa testowałem z 10 różnych modeli: od pioneera za 250zł po alpiny z wyższej półki, na jvc na 2din z wyświetlaczem za ponad 1000zł kończąc, bo szukałem tego naprawdę niezłego jak na stockowy system audio basu płynącego z płyt cd, ale niestety nie mogłem uzyskać takiego samego efektu, ani nawet podobnego na żadnym z nich(pomimo kombinowania z ustawieniami w tych radyjkach bas nie rozchodził się po kabinie tylko dudnił i był tak jakby pusty) więc szukałem oryginalnego używanego radyjka (na 3 kostki). Uznałem, że będę więc szukał oryginalnego i w przeciągu prawie półtora roku udało mi się zakupić i testować 3 oryginalne i które miały być teoretycznie sprawne, niestety żadne z nich nie działało poprawnie( a to nie wciągało płyt a to znany wszystkim error) więc totalnie zrezygnowany dałem sobie spokój z oryginałami. Nie mając wielkiego wyboru z głupa zakupiłem zmieniarkę yatour http://allegro.pl/zmieniarka-mp3-sd-usb ... 16254.html ( zakupiłem dokładnie taką samą zmieniarkę -mam wersje z 6 głośnikami bez dodatkowego wzmacniacza) i jestem mega zadowolony, myślałem, że wiele nie mogę oczekiwać od taniego chińskiego urządzenia z kabelkami połączeniowymi o teoretycznie niskiej jakości, że nie będzie grało tak jak fabryka, a tu bardzo miłe zaskoczenie- jakość jest naprawdę świetna, nie widzę różnicy mimo tego że nie nagrywam audio cd ale mp3 no i wreszcie upragniony bas powrócił :). Do tego nie trzeba czekać na zmianę płyty, utworów można załadować po 99 w każdej z 6płyt więc mamy prawie 600mp3 i do tego nie zacina na wybojach.Także każdemu komu padło fabryczne radio a chce się cieszyć z jakości swojego starego radyjka serdecznie polecam (a czy to będzie yatour x-car link czy co innego to myśle nie ma już takiego znaczenia) :)
Post Reply

Return to “Car Audio, GPS, CB”