Stare zapytania o ogłoszenia dotyczące Lexus GS

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu GS
Locked
maniek_ls400
Lex Master
Model Lexusa: W221 S500

Re: [Lexus GS] Zapytanie o auto z ogloszenia

Post by maniek_ls400 »

Wielebny wrote:Czy jest możliwość aby ktoś z was podjechał (bo ma blisko) i zobaczył ten egzemplarz dla mnie?
http://moto.allegro.pl/lexus-gs-300-199 ... 49422.html
Zadzwonię do gościa jutro. Jeśli nie będzie to mega daleko ode mnie (awersja do jazdy w korkach) to podjadę z cyfrakiem i obejrzę na tyle ile się da.
Mariusz M.
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211
Wielebny
Lex user
Model Lexusa: -

Post by Wielebny »

Z góry dziękuje.
samael-23
Nowy lex user
Model Lexusa: planuje kupic

Post by samael-23 »

http://moto.allegro.pl/super-lexus-gs30 ... 95290.html

Co myslicie o tym Leszku 1 generacja bardziej mi sie podoba niż 2 :LEXUS:
legato97
Administrator
Model Lexusa: GS300,GS430,RX400H, CT200H, GS300H

Post by legato97 »

Wersja na szmatach i bez grzanych siedzen, ale ciagle wyglada ciekawie, jezeli wszystko bedzie ok z instalacja gazowa to warto, no i sluszny kolorek, reszte jak bedziesz chcial to mozna pozmieniac :biggrin2:
Maciej Loret
Lex user
Model Lexusa: brak

Post by Maciej Loret »

Wielebny wrote:Czy jest możliwość aby ktoś z was podjechał (bo ma blisko) i zobaczył ten egzemplarz dla mnie?
Pytanko z innej mańki. Również jestem z Bydgoszczy i mamy spore obawy co do Lexa, głównie z powodu możliwości serwisowania. Nie wyobrażam sobie jeżdżenia do Poznania czy Gdańska w przypadku awarii. Jest w Bydgoszczy jakiś serwis, który obsłuży takie auto? Dzwoniłem do Toyoty na Jana Pawła II, ale tam to olej zmienią, a z klockami może być kłopot; komputer ponoć również obsłuży tylko Toyotę (w co nie chce mi się wierzyć, chyba, że potrafi ale jest to zablokowane)...
Pozdrawiam, Maciej Loret
Biuro Rachunkowe Małgorzata Loret
www.loret.bydgoszcz.pl
passat1978
Lex Driver
Model Lexusa: gs 300

Post by passat1978 »

samael-23
wiesz nie rozumie czemu wlasciciel jest z piaseczna a auto stoi na krakowskich blachach, mam identyczny model i z tego samego roku więć wiem ze z blacharką nie ma problemu i też bardziej mi sie podobal mk I niż mk II ale decyzjia należy do Ciebie.
Części do LEXUS GS 300 KMI
NR 790462651 Lub PW
ledziu
Lex Master
Model Lexusa: gs

Post by ledziu »

[quote="passat1978"]samael-23
wiesz nie rozumie czemu wlasciciel jest z piaseczna a auto stoi na krakowskich blachach,

ponieważ bardzo możliwe że w wydziale komunikacji jest burdel i trzeba czekać 4 g. w kolejce.

Tak jest u mnie :angry:
maniek_ls400
Lex Master
Model Lexusa: W221 S500

Post by maniek_ls400 »

passat1978 wrote:samael-23
wiesz nie rozumie czemu wlasciciel jest z piaseczna a auto stoi na krakowskich blachach, mam identyczny model i z tego samego roku więć wiem ze z blacharką nie ma problemu i też bardziej mi sie podobal mk I niż mk II ale decyzjia należy do Ciebie.
Przeczytaj opis -dostał w rozliczeniu więc ma to auto na handel i nie zamierza wydawać kasy na przerejestrowanie skoro chce go opchnąć.
Poza tym, że na jednym ze zdjęć w tle jest trupiarnia aut i obawiałbym się jedynie, że jest naprawiany z takiego stanu to opis ma całkiem wiarygodny poza niskim przebiegiem jak na 18letnie auto.. No i dlaczego ktoś wymienia silnik w lexsie - padają te 3.0 ?
Mariusz M.
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211
uho50
Lex user
Model Lexusa: Gs 300

Post by uho50 »

może to wina poprzednich włascicieli nie dbali i stalo sie cos po zakupie. Taki przypadek ja miałem w swoim aucie. Bylem nim przed zakupem na stacji diagnostycznej i było ok. Zdażyłem wymienic pasek, płyny, wymienic instalacje na sekwencyjna wymienić świece kable i coś walnelo w silniku i po zawodach. trzeba go było wymienić bo naprawa podobno była nie opłacalna. Niewiedzieć czemu, ale słyszałem że silniki są nie do zdarcia jeśli sie reg serwisuje
Drugie oko w mojej głowie
:LEXUS: :LEXUS: :LEXUS: :LEXUS: :LEXUS: :LEXUS:
Wielebny
Lex user
Model Lexusa: -

Post by Wielebny »

Maciej Loret wrote:
Pytanko z innej mańki. Również jestem z Bydgoszczy i mamy spore obawy co do Lexa, głównie z powodu możliwości serwisowania. Nie wyobrażam sobie jeżdżenia do Poznania czy Gdańska w przypadku awarii. Jest w Bydgoszczy jakiś serwis, który obsłuży takie auto? Dzwoniłem do Toyoty na Jana Pawła II, ale tam to olej zmienią, a z klockami może być kłopot; komputer ponoć również obsłuży tylko Toyotę (w co nie chce mi się wierzyć, chyba, że potrafi ale jest to zablokowane)...

Kolega ze studiów który miał swojego czasu IS250 na naprawy i przeglądy jeździł do ASO Toyoty w Toruniu.
Locked

Return to “Lexus GS”