Zadzwonię do gościa jutro. Jeśli nie będzie to mega daleko ode mnie (awersja do jazdy w korkach) to podjadę z cyfrakiem i obejrzę na tyle ile się da.Wielebny wrote:Czy jest możliwość aby ktoś z was podjechał (bo ma blisko) i zobaczył ten egzemplarz dla mnie?
http://moto.allegro.pl/lexus-gs-300-199 ... 49422.html
Stare zapytania o ogłoszenia dotyczące Lexus GS
- maniek_ls400
- Lex Master
- Model Lexusa: W221 S500
Re: [Lexus GS] Zapytanie o auto z ogloszenia
Mariusz M.
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211
- Wielebny
- Lex user
- Model Lexusa: -
Z góry dziękuje.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: planuje kupic
http://moto.allegro.pl/super-lexus-gs30 ... 95290.html
Co myslicie o tym Leszku 1 generacja bardziej mi sie podoba niż 2
Co myslicie o tym Leszku 1 generacja bardziej mi sie podoba niż 2

- legato97
- Administrator
- Model Lexusa: GS300,GS430,RX400H, CT200H, GS300H
Wersja na szmatach i bez grzanych siedzen, ale ciagle wyglada ciekawie, jezeli wszystko bedzie ok z instalacja gazowa to warto, no i sluszny kolorek, reszte jak bedziesz chcial to mozna pozmieniac 

-
- Lex user
- Model Lexusa: brak
Pytanko z innej mańki. Również jestem z Bydgoszczy i mamy spore obawy co do Lexa, głównie z powodu możliwości serwisowania. Nie wyobrażam sobie jeżdżenia do Poznania czy Gdańska w przypadku awarii. Jest w Bydgoszczy jakiś serwis, który obsłuży takie auto? Dzwoniłem do Toyoty na Jana Pawła II, ale tam to olej zmienią, a z klockami może być kłopot; komputer ponoć również obsłuży tylko Toyotę (w co nie chce mi się wierzyć, chyba, że potrafi ale jest to zablokowane)...Wielebny wrote:Czy jest możliwość aby ktoś z was podjechał (bo ma blisko) i zobaczył ten egzemplarz dla mnie?
Pozdrawiam, Maciej Loret
Biuro Rachunkowe Małgorzata Loret
www.loret.bydgoszcz.pl
Biuro Rachunkowe Małgorzata Loret
www.loret.bydgoszcz.pl
- passat1978
- Lex Driver
- Model Lexusa: gs 300
samael-23
wiesz nie rozumie czemu wlasciciel jest z piaseczna a auto stoi na krakowskich blachach, mam identyczny model i z tego samego roku więć wiem ze z blacharką nie ma problemu i też bardziej mi sie podobal mk I niż mk II ale decyzjia należy do Ciebie.
wiesz nie rozumie czemu wlasciciel jest z piaseczna a auto stoi na krakowskich blachach, mam identyczny model i z tego samego roku więć wiem ze z blacharką nie ma problemu i też bardziej mi sie podobal mk I niż mk II ale decyzjia należy do Ciebie.
Części do LEXUS GS 300 KMI
NR 790462651 Lub PW
NR 790462651 Lub PW
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
[quote="passat1978"]samael-23
wiesz nie rozumie czemu wlasciciel jest z piaseczna a auto stoi na krakowskich blachach,
ponieważ bardzo możliwe że w wydziale komunikacji jest burdel i trzeba czekać 4 g. w kolejce.
Tak jest u mnie
wiesz nie rozumie czemu wlasciciel jest z piaseczna a auto stoi na krakowskich blachach,
ponieważ bardzo możliwe że w wydziale komunikacji jest burdel i trzeba czekać 4 g. w kolejce.
Tak jest u mnie

- maniek_ls400
- Lex Master
- Model Lexusa: W221 S500
Przeczytaj opis -dostał w rozliczeniu więc ma to auto na handel i nie zamierza wydawać kasy na przerejestrowanie skoro chce go opchnąć.passat1978 wrote:samael-23
Poza tym, że na jednym ze zdjęć w tle jest trupiarnia aut i obawiałbym się jedynie, że jest naprawiany z takiego stanu to opis ma całkiem wiarygodny poza niskim przebiegiem jak na 18letnie auto.. No i dlaczego ktoś wymienia silnik w lexsie - padają te 3.0 ?
Mariusz M.
- uho50
- Lex user
- Model Lexusa: Gs 300
może to wina poprzednich włascicieli nie dbali i stalo sie cos po zakupie. Taki przypadek ja miałem w swoim aucie. Bylem nim przed zakupem na stacji diagnostycznej i było ok. Zdażyłem wymienic pasek, płyny, wymienic instalacje na sekwencyjna wymienić świece kable i coś walnelo w silniku i po zawodach. trzeba go było wymienić bo naprawa podobno była nie opłacalna. Niewiedzieć czemu, ale słyszałem że silniki są nie do zdarcia jeśli sie reg serwisuje
Drugie oko w mojej głowie

- Wielebny
- Lex user
- Model Lexusa: -
Maciej Loret wrote:Pytanko z innej mańki. Również jestem z Bydgoszczy i mamy spore obawy co do Lexa, głównie z powodu możliwości serwisowania. Nie wyobrażam sobie jeżdżenia do Poznania czy Gdańska w przypadku awarii. Jest w Bydgoszczy jakiś serwis, który obsłuży takie auto? Dzwoniłem do Toyoty na Jana Pawła II, ale tam to olej zmienią, a z klockami może być kłopot; komputer ponoć również obsłuży tylko Toyotę (w co nie chce mi się wierzyć, chyba, że potrafi ale jest to zablokowane)...Wielebny wrote:Czy jest możliwość aby ktoś z was podjechał (bo ma blisko) i zobaczył ten egzemplarz dla mnie?
Kolega ze studiów który miał swojego czasu IS250 na naprawy i przeglądy jeździł do ASO Toyoty w Toruniu.