W Is można co najwyżej przewieźć parę CHIP, ale osiągów nie poprawi za groma
wg. dowodu rejestr. mogę załadować aż 4 CHIPy.... mega zajefajny modandrej7 wrote:W Is można co najwyżej przewieźć parę CHIP
Pominę fakt, że jeśli pytacie o takie rzeczy to albo nie chodziliście do szkoły, albo spaliście na lekcjach ... a już na pewno nie macie zielonego pojęcia o mechanice ...bong0 wrote:tzn. nie ma sensu ruszac fabrycznych map?
jednak nie pominales... nie wiem do jakiej szkoły Ty chodziles, ale u mnie, ani na Polskim, ani na matematyce nie mówili nic o mapach a tym bardziej o mechaniceLinkPL wrote:Pominę fakt, że jeśli pytacie o takie rzeczy to albo nie chodziliście do szkoły, albo spaliście na lekcjach ... a już na pewno nie macie zielonego pojęcia o mechanice ...
vtec panie uczonyLinkPL wrote:v-tec,
Jeśli nie masz nic w temacie do napisania, to sobie daruj ... Wyjaśniłem o co chodzi najlepiej jak umiałem, jeśli masz jakieś pytania, proszę bardzo, chętnie udzielę odpowiedzi.Narf wrote:jednak nie pominales... nie wiem do jakiej szkoły Ty chodziles, ale u mnie, ani na Polskim, ani na matematyce nie mówili nic o mapach a tym bardziej o mechaniceLinkPL wrote:Pominę fakt, że jeśli pytacie o takie rzeczy to albo nie chodziliście do szkoły, albo spaliście na lekcjach ... a już na pewno nie macie zielonego pojęcia o mechanice ...
w kolko piszesz o szkole... masz z tym jakiś kompleks? nie w każdej szkole ucza tego samegovtec panie uczonyLinkPL wrote:v-tec,
może cos tam wiesz, może nie, może skopiowales z Wikipedii, nie wnikam, ale można udzielać odpowiedzi w trochę bardziej kluturalny sposób, nie dajesz dobrego przykładu...
pozdrawiam
jak ktoś czegos nie wie, pyta na forum, od tego wlasnie to jest... żeby uzyskac informacje, dzielic się nimi, pomagać sobie wzajemnie. jesteśmy tu, bo cos nas łaczy... nie wiem po co piszesz cos o szkole i o tym kto jakie pojecie ma o mechanice... chcesz pokazac ze masz większe? może masz, a może nieLinkPL wrote: Potraktuj mojego posta jako motywację, że jak już piszesz o czymś i myślisz, to poszukaj wiedzy w internecie albo kup sobie książkę jakiegoś mądrego gościa i będziesz wiedział jak działa silnik spalinowy.
jeśli chcesz się dowiedzieć na jakie przedmioty chodziłem, na jakie nie, to zapraszam na PWLinkPL wrote: Na polski chyba też nie chodziłeś, bo piszesz ciurkiem jak Wisła płynie ...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests