Pozdrawiam i wyczekuje poprawy Lexlink
Moje auto produkcja styczen 2023 i nie mam zadnych problemow. Sprawdzalem i rowniez nie podchodze pod akcje serwisowa.Jacocz wrote:Coś faktycznie jest nie tak z całym systemem i aplikacją. Po pół roku użytkowania bez żadnych problemów od miesiąca brak nowych danych a w aucie komunikat brak notyfikacji. Centrala i serwis nie wiedzą co zrobić. Niby coś próbują ale zero efektu.
Daj link pod sprawdzanie czy auto podlega pod akcję serwisowąKlaudiusz wrote: ↑27 Jul 2023, o 09:48Moje auto produkcja styczen 2023 i nie mam zadnych problemow. Sprawdzalem i rowniez nie podchodze pod akcje serwisowa.Jacocz wrote:Coś faktycznie jest nie tak z całym systemem i aplikacją. Po pół roku użytkowania bez żadnych problemów od miesiąca brak nowych danych a w aucie komunikat brak notyfikacji. Centrala i serwis nie wiedzą co zrobić. Niby coś próbują ale zero efektu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Hej, udalo Ci sie naprawic ten blad? U mnie to samoheretyk wrote: ↑8 Aug 2023, o 08:50 Od kilku tygodni przestało mi działać zdalne sterowanie klimatyzacja z aplikacji. Myślałem ze nie działa aplikacja ale zauważyłem ze włączając klime przez aplikacje, samochod mruga awaryjnym na chwile odpalają się zegary i wszytko gaśnie a aplikacja wywala błąd. Hybryda naładowana. Zbiegł się to w czasie. Pierwszym serwisem gdzie był robiony test układu hybrydowego, wiec nie wiem czy coś zepsuli czy tylko zbieg okoliczności.
Właśnie sprawdzałem i nadal to samo.Drslamp wrote: ↑21 Aug 2023, o 17:41Hej, udalo Ci sie naprawic ten blad? U mnie to samoheretyk wrote: ↑8 Aug 2023, o 08:50 Od kilku tygodni przestało mi działać zdalne sterowanie klimatyzacja z aplikacji. Myślałem ze nie działa aplikacja ale zauważyłem ze włączając klime przez aplikacje, samochod mruga awaryjnym na chwile odpalają się zegary i wszytko gaśnie a aplikacja wywala błąd. Hybryda naładowana. Zbiegł się to w czasie. Pierwszym serwisem gdzie był robiony test układu hybrydowego, wiec nie wiem czy coś zepsuli czy tylko zbieg okoliczności.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests