GAS SHOWklinikalpg.pl wrote:System pokazali już na Gas Show wiosną. A jakiś bardziej konkretny termin wprowadzenia na rynek podali ? (w sensie miesiąc?)

GAS SHOWklinikalpg.pl wrote:System pokazali już na Gas Show wiosną. A jakiś bardziej konkretny termin wprowadzenia na rynek podali ? (w sensie miesiąc?)
Do 4 cyl ok listopada-grudnia a do 6-8 cyl pierwsza połowa 2018.klinikalpg.pl wrote:System pokazali już na Gas Show wiosną. A jakiś bardziej konkretny termin wprowadzenia na rynek podali ? (w sensie miesiąc?)
Pewnie że jest, już od kilku dobrych latDawid0ss wrote:GAS SHOWklinikalpg.pl wrote:System pokazali już na Gas Show wiosną. A jakiś bardziej konkretny termin wprowadzenia na rynek podali ? (w sensie miesiąc?)![]()
LPG SHOW też już jest ?
Piękna reklamaTomx wrote:Jakby ktoś był zainteresowany w najbliższym czasie lpg do IS250 to mam takie informacje, że w przyszłym roku już będzie.
STAG wprowadza w tym roku instalacje STAG 500 DIS (można sobie w internecie poczytać) która będzie z myślą o bezpośrednich wtryskach. Ma być to dużo bardziej dopracowane niż instalacja VI gen. Będzie w pełni uniwersalna do wszystkich silników i nie będzie zestawów dedykowanych oddzielnie pod każde auto. Rozmawiałem z Marcinem Dziewiątkowskim z firmy STAG i w tym roku będzie wprowadzone do silników 4 cyl. a w przyszłym do 6 i 8 cyl. Dostałem informację że do silnika 4GR-FSE także będzie wszytko ładnie pasować. Na początku przyszłego roku zaprosili mnie na montaż walidacyjny także dam znać jak coś więcej będę wiedział.
Zainteresowanych odsyłam do zapoznania się ze STAG 500 dis.
Spokojnie, niech to odpalą, naprawią, wyeliminują choroby niemowlęce, zrobią 10 softów, a na koniec wydadzą kolejną wersje sterownika która znów będzie na papierze robiła wszystko i tak wkoło Macieju.carinus wrote:Po co ja ku...a kupiłem diesla.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests