dla przykładu znalazłem dla Was panowie bodykit "Aimgain, za cene 3666 zł, do ceny której trzeba doliczyć cło, podatek oraz transport. W przyszłym tygodniu planuje import minimum 16 kompletów felg, tak więc jak ktoś ma ochotę na pełny bodykit (listwa, zderzak przód-tył) nie dzwoni 606-666-464. Zmniejszymy przy tym koszt transportu do minimum.
Ogólnie jeśli chodzi o części: układy zawieszenia i układy wydechowe jest wybór (jeszcze nie na stronie ale codziennie wrzucam produkty)- jak chcecie coś na już walcie śmiało.
Oświetlenie również znajdę bezproblemowo. Natomiast sam body-kit o ile w przykładzie znalazłem fajną okazję, tak jeśli szukacie nowych produktów od aimgain'a/ artisan spirits, bym musiał korzystać z pośrednika przez co cena poszła by do góry. Natomiast nie mówię że jest to niemożliwe

Części do LS:
Bodykity podobnie jak w GS. Z nowych ściągnę wszystko, z używanych części- prawie wszystko, tylko tak jak mówiłem- korzystać będę w przypadku gabarytów z pośrednika tak więc cena będzie wyższa.
Zawieszenia - są.
Wydechy- mniejszy wybór ale są.
Oświetlenie- głównie fabryka, ale przez pośrednika na pewno znajdę dla Was coś ciekawego
Części do Soarer:
Zawieszenia- niewielki wybór
Układy wydechowe- wybór jest określiłbym średni.
Oświetlenie- również się coś znajdzie