Lać go !MączeK wrote:Fakt racja, ludzie zrozumcie tylko, że jest sporo lepszych aut od Lexusa nie ujmując nic marce " luksusowej Toyoty"

Lać go !MączeK wrote:Fakt racja, ludzie zrozumcie tylko, że jest sporo lepszych aut od Lexusa nie ujmując nic marce " luksusowej Toyoty"
LinkPL wrote:Zachowujesz się na forum jak "arogancki żyd" spacerujący po ulicach Berlina w 1942 roku. Jakbyś spacerował za rękę ze swoim "chłopakiem" po dzielnicy muslimów. Nie wiem na co liczysz pisząc takie rzeczy, że reszta będzie tolerować Twoje fanaberie ?? Nikogo to nie interesuje co Ty byś sobie kupił ... dla mnie możesz jeździć nawet rowerem. Albo uszanujesz tutejszych użytkowników i ich zwyczaje albo idź nad rzekę poczytać auto świat ...MączeK wrote:Fakt racja, ludzie zrozumcie tylko, że jest sporo lepszych aut od Lexusa nie ujmując nic marce " luksusowej Toyoty"
Pozdrawiam
Link
MączeK wrote:ponieważ jestem użytkownikiem od początku forum, jak Ja posiadałem Lexusy to Ty " spadałeś z dywanu na podłogę"
Nie no, nie ma bata ! Otwieram popcorn !LinkPL wrote:I żeby była jasna sprawa, jak Ja jeździłem Audi to Ty podłogi na żółto malowałeś ...
HAHAHA Grubo !Chyba 80 w gnoju!po wiosce latałeś ( nie ujmując nic autu)Dawid0ss wrote:MączeK wrote:ponieważ jestem użytkownikiem od początku forum, jak Ja posiadałem Lexusy to Ty " spadałeś z dywanu na podłogę"Nie no, nie ma bata ! Otwieram popcorn !LinkPL wrote:I żeby była jasna sprawa, jak Ja jeździłem Audi to Ty podłogi na żółto malowałeś ...
No ja miałem kontakt i to nawet nie jeden raz z grupą wieśwagen więc mogę się podzielić pewnymi spostrzeżeniami... pewnie zapytasz jakie auta???MączeK wrote:Porównując A8 dałem przykład dobrego auta za podobną cenę, a znawców motoryzacji namawiam do bliższego kontaktu z innymi markami, wtedy możecie wnosić jakiekolwiek dyskusje;)
Nie podchodzę do konia z tyłu, do byka z przodu a do idioty wcale ...MączeK wrote:HAHAHA Grubo !Chyba 80 w gnoju!po wiosce latałeś ( nie ujmując nic autu)Dawid0ss wrote:MączeK wrote:ponieważ jestem użytkownikiem od początku forum, jak Ja posiadałem Lexusy to Ty " spadałeś z dywanu na podłogę"Nie no, nie ma bata ! Otwieram popcorn !LinkPL wrote:I żeby była jasna sprawa, jak Ja jeździłem Audi to Ty podłogi na żółto malowałeś ...
Nie no, otwieram drugi popcornadamsky73 wrote:Tylko Polak albo inny przedstawiciel demoludów może się brandzlować patrząc na cztery zera dla frajera na masce
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests