Witam wszystkich,
jestem nowym użytkownikiem forum a mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości także nowym posiadaczem lexusa. Wybór padł na IS 250 automat, chciałem obejrzeć samochód w sochaczewie ale jego cena wzbudziła moje mocne podejżenia. Na szczęście trafiłem tutaj i zobaczyłem, że samochód pojawił się już na forum jak w cytowanej wypowiedzi poniżej.
prosiłbym bardzo o wszelkie opinie uwagi i spostrzeżenia, nigdy nie miałem samochodu tej marki i dla mnie jest to ciężki orzech do zgryzienia. Najchętniej pojechałbym z tym samochodem do salonu lexusa na przegląd przed zakupem jednak w sochaczewie takiego nie ma a nie wiem czy właściciel zgodzi sie na taką wycieczkę do warszawy.
Czy któryś z Was obecnych na forum miał do czynienia z tym samochodem lub pomógłby w oględzinach? ogłoszenie zniknęło z portali bo ostatnio pojawił się z jeszcze wyższą ceną niż z linków poniżej. No właśnie zastanawiające jest, że samochód zmienia kolejnych wlaścicieli a jego cena ciągle rośnie, kolega napisał, że wcześniej samochód widziany był za kwotę 29tys, następnie 30900, 33500 natomiast ostatnio ja znalazłem ogloszenie za blisko 35...
Prosiłbym o rzeczowe odpowiedzi, to że cena jest niska i nieadekwatna to wiem - tutaj chcę rozwiac swoje wątpiwości i zaczerpnąć pomocy doświadczonych użytkowników tego samochodu.
Pozdrawiam i z gory dziękuję za pomoc.
maxkow wrote:ten is250 z Sochaczewa to ten sam co byl wystawiany w Szczecinie tylko jest wymyty i podszykowany na sprzedaz
zdjecia z ogloszenia z szczecina cena byla 30 900
http://otomoto.pl/lexus-is-oferta-prywa ... 01115.html
i link do ogłoszenia z sochaczewa teraz cena po umyci wzrosla do 33 500
http://allegro.pl/lexus-is-250-salon-po ... 25021.html
jeszce przedtem znalazlem ogloszenie takie samo jak to z Szczecina w Pleszewie dokladnie te same zdjecia tylko cena 29000. Nie ogladalem ale wiec wiecej na temat tego auta nie wypowiem sie . Na zdjeciach widac ze na jeden stronie do polowy jest inny kolor a od drzwi pasazera inny kolor moze przetarcie moze cos wiecej.
Przy okazi moze ktos umie wklejac zdjecia z ogloszen zeby nie trzeba bylo powielac.