gałka zmiany biegów.
- IgoR_KilleR
- Lex user
- Model Lexusa: Is 200
- Kontakt:
gałka zmiany biegów.
W moim IS200 któryś z poprzednich właścicieli zainstalował w nim nieoryginalną skórzaną gałkę zmiany biegów. Chętnie zamienię się z kimś na oryginalna metalową. Niebawem wrzucę foty.
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 250 A/T
- Kontakt:
Re: gałka zmiany biegów.
napewno nieoriginalna ? Przy zakupie IS200 mozna bylo sobie wybrac inna skorzana ale nie pamietam dokladnie o co chodzilo, gdzies czytalem na loc uk
- IgoR_KilleR
- Lex user
- Kontakt:
- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
- Kontakt:
- IgoR_KilleR
- Lex user
- Kontakt:
ale ja chcę taką:
http://allegro.pl/lexus-is-200-is200-ga ... 80638.html
Ale stówa za taki gadżet to wg mnie przesada.
http://allegro.pl/lexus-is-200-is200-ga ... 80638.html
Ale stówa za taki gadżet to wg mnie przesada.
-
- Lex user
- Model Lexusa: is200
- Kontakt:
Wez podzwon po gosciach ktorzy sprzedają Is na częsci jestem pewien ze cos znajdziesz..Mnostwo jest ich na allegro.Metalowa Gała musi być.
- forest
- Lex Master
- Kontakt:
ale uważaj bo jak ktoś szuka "dawców" i dzwoni po allegrowiczach to oni odrazu mogą CI zapodać podobną cene (ok.100zł.)
jak sobie sam szukasz części których oni nie wystawiają to Ci walną taką cene bo przesyłki za 30-50 PLN nie chce im sie wysyłac....
wiem coś o tym....
ZA DOBRZE W DU*** MAJĄ !!!!!
jak sobie sam szukasz części których oni nie wystawiają to Ci walną taką cene bo przesyłki za 30-50 PLN nie chce im sie wysyłac....
wiem coś o tym....
ZA DOBRZE W DU*** MAJĄ !!!!!
SC430 '2002
-
- Lex user
- Model Lexusa: is200
- Kontakt:
Forest masz rację, ale mozna chyba jeszcze trafic na prządną osobę..a zresztą prawie wszystkie oferty są z zachodu Polski.a tam nas jest wielu..więc może odbior osobisty ..czytaj kolezenski.
- forest
- Lex Master
- Kontakt:
zaraz sie rozwinie temat w którego jestem trakcie...
od tygodnia próbuje tak sobie załatwić oprawki do żarówek tył i każdy szrot mnie zbywa z taką duperelą, nawet już kolega Ralf miał mi je odebrać osobiście ze szrotu, ale na pół godziny przed odbiorem koleś stwierdził że nie ma takiego czegoś (choś wcześniej twierdził żę ma i odda je za free)
WIĘC Igor, jak bedziesz ze szrotu brał gdzieś gałe to pomyśl o mnie i o moich oprawkach ........sorry za małe OT
tu masz link od szrotu 40km. ode mnie, ma on dwa całe ISy na części wer. EU - nie ANG., ALE uważaj bo można z gościem szybko stracić kontakt, już raz do niego na próżno jechałem
http://allegro.pl/lexus-is-200-is200-os ... 47201.html
od tygodnia próbuje tak sobie załatwić oprawki do żarówek tył i każdy szrot mnie zbywa z taką duperelą, nawet już kolega Ralf miał mi je odebrać osobiście ze szrotu, ale na pół godziny przed odbiorem koleś stwierdził że nie ma takiego czegoś (choś wcześniej twierdził żę ma i odda je za free)
WIĘC Igor, jak bedziesz ze szrotu brał gdzieś gałe to pomyśl o mnie i o moich oprawkach ........sorry za małe OT
tu masz link od szrotu 40km. ode mnie, ma on dwa całe ISy na części wer. EU - nie ANG., ALE uważaj bo można z gościem szybko stracić kontakt, już raz do niego na próżno jechałem
http://allegro.pl/lexus-is-200-is200-os ... 47201.html
SC430 '2002
- biris77
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
- Kontakt:
metalowa kulka jest spoko i fajnie lezy w dloni wiec szukaj dalej i wyrzuc to skorzane brzydactwo nawet jesli jest oryginalne niestety nie jest latwo wyrwac cos tanio ja musialem kupic dekielki na ori fele bo 2 ukradli wyszlo z przesylka po 25 zl sztuka a kupilem od razu 4 co by miec jak by ukradli kolejne ale i tak uwazam ze to duzo jak na taka duperele