Stare zapytania o ogłoszenia dotyczące Lexus GS
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Gs
Re: [Lexus GS] Zapytanie o auto z ogloszenia
Witam na Lexa choruję już od dawna ,co myślycie o tym egzemplarzu http://tablica.pl/oferta/lexus-gs-300-o ... r:;s:.Cena jak dla mnie bardzo atrakcyjna a pytam bo mam niecałe 400km do niego i może ktoś już go oglądał.Pozdrawiam.
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
Za tą cenę możesz spodziewać się śmietniczki na kołach. Zdjęcia zrobione tak żeby nie było za dużo widać. Brak zdjęcia pod maską widać że był walnięty. Właściwie to musisz auto zobaczyć albo niech sprzedający wyśle dokładne foto.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Gs
Z zawodu jestem lakiernikiem i widać że był tu i uwdzie malowany:)Właśnie tego się boję że to ulep totalny,tak jak piszesz będę musiał na oczy sam go oblukać,po prostu zapytałem żeby wycieczki sobie tylko nie zrobić.Dzięki za komentarz
- uho50
- Lex user
- Model Lexusa: Gs 300
on chyba niedawno stał na allegro, gdzies pod warszawa, znikł i chyba znów sie pojawił tylko w innym miejscu.... kwestia do przemyslenia
p.s a co myślicie o tym lexie:
http://moto.allegro.pl/lexus-gs-300-ful ... 92179.html
z góry dzieki za info
p.s a co myślicie o tym lexie:
http://moto.allegro.pl/lexus-gs-300-ful ... 92179.html
z góry dzieki za info
Drugie oko w mojej głowie

-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is
edit. ten lex już był opisywany, chodzi o białego lexa z usa. więc kasuje moje zapytanie.
Last edited by popo00 on 19 Mar 2013, o 11:31, edited 1 time in total.
- Kowal
- Lex user
- Model Lexusa: Yaris mk3
Bardzo dobre, śmigam i chwalę sobie 
Tylko link popraw.

Tylko link popraw.
- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
SC430 '2002
- LinkPL
- Lex Maniak
- Model Lexusa: RX 500h
Ponieważ brata Ave miała spotkanie bliskiego stopnia z dwoma drzewami, bierze moje is200.
Na samochód jestem skłonny wydać tak do 40 kPLN (może z jakimś plusem na podtlenek) i szukał będę raczej GS430 w 2 wydaniu.
Bardziej interesuje mnie polift, bo widzę, że miały fajere w boazerii i dużo ładniejszą tapicerkę (nie tą szarą gumę jak w Ave 1 wersji) - czy ktoś mógłby to potwierdzić ??
Jak było z szyberdachem, bo nie wszystkie egzemplarze mają, ale jednak większość.
Było by miło, jeśli wersja miałaby radio markowane Mark Levinson.
Co myślicie o zakupie tego egzemplarza ??
http://otomoto.pl/lexus-gs430-szwajcar-C28535542.html
Krak pochodzenia: Szwajcaria nie napiera mnie optymizmem, bo masa samochodów z stamtąd jest po przygodach ...
Chciałbym też Waszej opinii na temat ... gdzie szukać samochodu, czy raczej krajowej wersji czy śmignąć gdzieś do niemiaszków, ewentualnie luxemburg ...
Na co zwrócić szczególną uwagę przy zakupie takiej maszyny ??
Pozdrawiam
Link
PS. Oglądałem wersje 3 z tym silnikiem i brakowało mi czegoś w tym samochodzie, po za tym u mnie samochód będzie tyrany w dalszych drogach, więc nie ma sensu kupować czegoś w miarę nowego ... Wole starsze sprawdzone rozwiązania ...
Na samochód jestem skłonny wydać tak do 40 kPLN (może z jakimś plusem na podtlenek) i szukał będę raczej GS430 w 2 wydaniu.
Bardziej interesuje mnie polift, bo widzę, że miały fajere w boazerii i dużo ładniejszą tapicerkę (nie tą szarą gumę jak w Ave 1 wersji) - czy ktoś mógłby to potwierdzić ??
Jak było z szyberdachem, bo nie wszystkie egzemplarze mają, ale jednak większość.
Było by miło, jeśli wersja miałaby radio markowane Mark Levinson.
Co myślicie o zakupie tego egzemplarza ??
Krak pochodzenia: Szwajcaria nie napiera mnie optymizmem, bo masa samochodów z stamtąd jest po przygodach ...
Chciałbym też Waszej opinii na temat ... gdzie szukać samochodu, czy raczej krajowej wersji czy śmignąć gdzieś do niemiaszków, ewentualnie luxemburg ...
Na co zwrócić szczególną uwagę przy zakupie takiej maszyny ??
Pozdrawiam
Link
PS. Oglądałem wersje 3 z tym silnikiem i brakowało mi czegoś w tym samochodzie, po za tym u mnie samochód będzie tyrany w dalszych drogach, więc nie ma sensu kupować czegoś w miarę nowego ... Wole starsze sprawdzone rozwiązania ...

How far We can go ...
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
Z tego co ja się spotkałem to nawet w 2000r były poilifty 430.
Różniły się od siebie wyposażeniem, szyber był ale nie zaleznie od wersji (pewnie na zamówienie).
Ze Szwajcarii auto było rozbite albo miało najechane 500tyś.km. Musisz to zweryfikować.
Sprawdź dokładnie papiery, bo auta z CH przekraczają granice na patęcie. Najlepiej byłoby żeby auti było opłacone.
Samodzielne sprowadzanie jest ok. ale bardzo sobie cenią w EU MKII V8 więc średnio to finansowo wychodzi no i musisz liczyć sie z akcyzą z którą bedziesz musiał powalczyć
ju now?
Oczywiście jeszcze pojawia sie problem taki że jak pojedziesz ogladac auto i okaże sie wtopą no to wtedy jest lipa... a też tak sie zdaża.
P.S
Ostanio miałem pecha i trafiłem 2 tojki z którymi niby było wszystko ok. ale jak sie później okazało nie miały kompletu dokumentów a turasy tylko wzruszały ramionami, "ale oni lupić polikófff"
Różniły się od siebie wyposażeniem, szyber był ale nie zaleznie od wersji (pewnie na zamówienie).
Ze Szwajcarii auto było rozbite albo miało najechane 500tyś.km. Musisz to zweryfikować.
Sprawdź dokładnie papiery, bo auta z CH przekraczają granice na patęcie. Najlepiej byłoby żeby auti było opłacone.
Samodzielne sprowadzanie jest ok. ale bardzo sobie cenią w EU MKII V8 więc średnio to finansowo wychodzi no i musisz liczyć sie z akcyzą z którą bedziesz musiał powalczyć

Oczywiście jeszcze pojawia sie problem taki że jak pojedziesz ogladac auto i okaże sie wtopą no to wtedy jest lipa... a też tak sie zdaża.
P.S
Ostanio miałem pecha i trafiłem 2 tojki z którymi niby było wszystko ok. ale jak sie później okazało nie miały kompletu dokumentów a turasy tylko wzruszały ramionami, "ale oni lupić polikófff"

-
- Lex Driver
- Model Lexusa: GS
Witaj, a czasami Łukaszu o to auto nie pytał już kolega mtom2801 w poście z 10 listopada 2012 w tym wątku?LinkPL wrote: Co myślicie o zakupie tego egzemplarza ??
Pozdrawiam JanB
Pozdrawiam
JanB
JanB