Z tego co widać na fotkach to podzespoły masz ok tylko ten montaż trochę niechlujny : wężyki od kolektora do wtrysku długie i brak węża miedzy listwami a pojedyncze spokojnie wchodzą pod filtr obok listwy paliwowejdead_beat wrote:ja tam jestem z mojej zadowolony i wg mnie jeżdżę sporo, 2-3x w tygodniu tankuję po 38l LPG-więcej mi nie wchodzi
[IS 200] Jaka instalka LPG, co proponujecie?
- CICHY
- Lex user
- Model Lexusa: is300
Re: [IS 200] Jaka instalka LPG, co proponujecie?
- CICHY
- Lex user
- krisii
- Lex user
- Model Lexusa: IS200
Panowie wie ktoś coś o człowieku imieniem Nowotczyński ? Podobno montuje LPG i całkiem dobrze mu to idzie...
http://nowotczynski.com.pl/zakres-uslug/
-
- Lex user
Nowotczyńskiego polecam z czystym sumieniem . Chłop wie co robi choć tani nie jest ale za wiedzę się płaci. Skorzystasz z jego usług a zapomnisz, że masz gaz ( przy okazji od Jarka dowiesz się trochę w teorii na temat LPG).
"Nowotka" jest ok, tylko sam musi dopilnować prac bo przy rotacji pracowników nie zawsze jest wstanie ich dopilnowac i druty też są mi znane z tego zakładu ( fakt że w zakładach idących na ilośc coraz częściej jest to spotykane).krisii wrote:Panowie wie ktoś coś o człowieku imieniem Nowotczyński ? Podobno montuje LPG i całkiem dobrze mu to idzie...
Mimo to napewo wie co robi, ma doświadczenie i jeśli tylko chce to napewno zrobi dobrze robotę.
To że się ceni i nie pracuje społecznie to tylko plus, zresztą zawsze można zrobić "tanio" a później jechać na proprawki do fachowca i wtedy już tanio sumując wydatki nie będzie każdy dokonuje wyboru według potrzeb

Last edited by LPGK on 10 May 2012, o 12:27, edited 1 time in total.
Też widzę, że technicznie może źle nie jest - poza tym że mało widaćCICHY wrote:u mnie mam tak :

- CICHY
- Lex user
Dla mnie estetyka jest ok a co do map to co jest nie tak?LPGK wrote:Też widzę, że technicznie może źle nie jest - poza tym że mało widaćCICHY wrote:u mnie mam tak :a z tego co widać map nie jest we właściwym miejscu, no i estetycznie tez da się to zrobić lepiej.
-
- Lex user
Z innej beczki - dlaczego ten is ma abs przy kielichu koło serwa, znane mi is-y abs mają zaraz za lampą nad podłużnicą? - Dobra już sobie odpowiedziałem sam to ANGOL 
P.S. Estetycznie słabo to wygląda a map jak dla mnie ok poza tym że "do góry nogami" ( zasilanie rozdzielaczy z obydwu stron ).

P.S. Estetycznie słabo to wygląda a map jak dla mnie ok poza tym że "do góry nogami" ( zasilanie rozdzielaczy z obydwu stron ).
- CICHY
- Lex user
Wypraszam sobie "ANGOL" Rasowy Japończyk .Moze kolega nie wie ale w kraju gdzie go projektowano porusza sie też po" lewej stronie "Is200 wrote:Z innej beczki - dlaczego ten is ma abs przy kielichu koło serwa, znane mi is-y abs mają zaraz za lampą nad podłużnicą? - Dobra już sobie odpowiedziałem sam to ANGOL
P.S daj pare fotek twojej instalki pod ocene
-
- Lex user
Dla mnie ANGOL oznacza kierownicę po tej innej stronie... Skoro wrzucasz zdjęcia licz się z tym, iż ktoś to oceni, jeśli nie chcesz słuchać słów krytyki nie wrzucaj. Ja z racji wykonywanego zawodu mam spaczenie na punkcie estetyki montażu a montaż wykonany w Twoim JAPOŃCZYKU (heh) nie przemawia do mnie - Lexusowi należy się trochę estetyki.CICHY wrote: Wypraszam sobie "ANGOL" Rasowy Japończyk .Moze kolega nie wie ale w kraju gdzie go projektowano porusza sie też po" lewej stronie "
P.S daj pare fotek twojej instalki pod ocene
Zdjęć nie wrzucam bo nie mam się czym chwalić - montuje LPG ale nie jeżdżę na LPG. Zapalniczkę też mam na benzynę