Tak powinien działać. Niestety u mnie nie działa zawsze w taki sposób. Nawet jak stanę bokiem to nie zamknie klapy. Wymienione baterie w pilocie, wymieniony sensor klapy tylnej w serwisie i nie działa to płynnie. Na 10 zamknięć 4 razy nie ma możliwsi aby zamknął klapę i zazbroił drzwi. Serwis juz tez nie ma pomysłu.
Lexus RX 500h opinie
-
Szybki2
- Lex user
- Model Lexusa: RX500
Re: Lexus RX 500h opinie
-
Kenobi36
- Lex user
- Model Lexusa: RX 450h+
A pika raz, dwa razy , wogole nie pika po naciśnięciu w przypadku kiedy nie zadziała ?
-
Szybki2
- Lex user
Jesli chce zamknąć klapę i zazbroić drzwi po wciśnięciu przycisku mam jeden sygnał i po nim drugi sygnał ze zwłoką ok 1 sekundy i wszytko się zamyka.
Jesli się nie zamknie klapa i nie zablokują drzwi to po przyciśnięciu przycisku są tez dwa sygnały tylko bardzo szybko jedne po drugim.
-
Kenobi36
- Lex user
Jak sa dwa pikniecia to moze kluczyk nie zawsze ci lapie od strony bagaznika.
-
Szybki2
- Lex user
Baterie wymieniłem na nową. Kluczyk mam w kieszeni spodni - nie w teczce. Kiedyś przy tego typu numerach wiozłem kluczyk do ręki i nic to nie dało.
Jest lepiej po wyłączeniu śledzenia ale działa tak jak opisałem. Może montaż haka jest temu winien, ponieważ otwieranie nogą klapy tez działa jak chce.
-
Kenobi36
- Lex user
Albo transporder w pojeździe, wadliwy lub przeslonięty i nie lapie od strony bagaznika ze kluczyk jest w pobliżu.
Hak pewnie zaslania czujnik, raczej nie powinien mieć wplywu.
Hak pewnie zaslania czujnik, raczej nie powinien mieć wplywu.
-
JAPS
- Lex user
- Model Lexusa: RX450h+
No nie. Jest X5 25d i ono ma dużo słabsze osiągi niż RX500h czy 450h+.
X5 25d to jest poziom RX350h.
-
roy44
- Nowy lex user
- Model Lexusa: RX
XENSO M5 5.0 kosztował 139 pln, a działa świetnie.
-
Vito2023
- Nowy lex user
- Model Lexusa: RX 350h
Witam, naszedł ten dzień i w garażu zawitał 500h. Przedtem posiadałem 350h. Japończycy chyba odrobili lekcje bo u Mnie wszytko działa ok. Najbardziej irytowały Mnie wycieraczki w trybie auto-teraz działają tak jak powinny. Trochę padało przez weekend tak więc mogłem je przetestować. Nowe zegary są ok. Teraz można wyłączyć jednym kliknięciem policjanta. Co do zamykania klapy działa za każdym razem zamykanie auta. Co do zbiornika wypowiem się po powrocie z długiego weekendu czerwcowego. Ogólnie byłem bardzo zadowolony z 350 tak zapewne będę jeszcze bardziej zadowolony z 500. Auto bardzo ciche i komfortowe jak na razie ale przetestuje sobie komfort podczas wyjazdu do Szwajcarii. Pozdrawiam