IS 300H olej w skrzyni biegów
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS300H
- Kontakt:
IS 300H olej w skrzyni biegów
Witam chce wymienić olej w skrzyni biegów. Orientuje się ktoś jaki olej kupic i ile litrów?
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is
- Kontakt:
Re: IS 300H olej w skrzyni biegów
cześć. Widzę że także z uk jesteś.. Mogę spytać jak ci się lex sprawdza?
Ja właśnie waham się nad zakupem pierwszej hybrydy w życiu.. Obecnie skodą superb 3 jeźdżę w tdi dsg i ta skrzynia mnie dobija.. W lexusie mi powiedzieli że lexus daje do 10lat gwarancji od daty produkcji a w tym masz assistance na europę:)
czy nie brakuje ci mocy w lexusie?
Ja właśnie waham się nad zakupem pierwszej hybrydy w życiu.. Obecnie skodą superb 3 jeźdżę w tdi dsg i ta skrzynia mnie dobija.. W lexusie mi powiedzieli że lexus daje do 10lat gwarancji od daty produkcji a w tym masz assistance na europę:)
czy nie brakuje ci mocy w lexusie?
- machony79
- Lex Driver
- Model Lexusa: NX200t
- Kontakt:
że co ? Niby na co ta gwarancja ?kacluk pisze:W lexusie mi powiedzieli że lexus daje do 10lat gwarancji od daty produkcji a w tym masz assistance na europę:)
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is
- Kontakt:
Gwarancja na wszystko+assistance. Ale to w UK takie rzeczy. Wystarczy że jak kupiłeś/kupisz lexusa i serwisujesz u nich to do 10lat od daty produkcji masz gwarancję.
"At Lexus we take great pride in the quality and reliability of our vehicles. This confidence allows us to offer up to a 10 year warranty on every new and used car. " Źródło Lexus .co.uk
"At Lexus we take great pride in the quality and reliability of our vehicles. This confidence allows us to offer up to a 10 year warranty on every new and used car. " Źródło Lexus .co.uk