[Pochwała] Riki
- lazfroc
- Lex user
- Model Lexusa: IS 300 SportCross
- Kontakt:
Re: [Pochwała] Riki
Polecam, jak zawsze sprawnie załatwione
- infidel
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200 Prestige
- Kontakt:
Chwalę Rikiego za super sprężarkę klimatyzacji
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS200
- Kontakt:
Chyba trafilem na gorszy okres Rikiego bo slabo odpisuje na maile, wiadomosci a zdjecia o ktore poprosilem nie dotarly od 28 kwietnia...
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
- Kontakt:
Bo takich co to wołają o zdjęcia z góry, boku i spod skoku jest sryliard i później się nie odzywają albo twierdzą, że 5PLN na alledrogo jestn0rek pisze:Chyba trafilem na gorszy okres Rikiego bo slabo odpisuje na maile, wiadomosci a zdjecia o ktore poprosilem nie dotarly od 28 kwietnia...
Dajcie żyć
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS200
- Kontakt:
Nie znasz tematu a sie wypowiadasz, zapytalem o czesc a gdy powiedzial ze jest w jako takim stanie to poprosilem o jakies zdjecie zeby moc zobaczyc ten jako taki stan. Rozumiem ze dla Ciebie drogi Januszu biznesu obsluga klienta jest tematem tabu ale wolalbym jakbys zachowal swoje wioskowe madrosci dla siebie.Yarecki pisze:Bo takich co to wołają o zdjęcia z góry, boku i spod skoku jest sryliard i później się nie odzywają albo twierdzą, że 5PLN na alledrogo jestn0rek pisze:Chyba trafilem na gorszy okres Rikiego bo slabo odpisuje na maile, wiadomosci a zdjecia o ktore poprosilem nie dotarly od 28 kwietnia...
Dajcie żyć
- Ar3cki
- Lex user
- Model Lexusa: IsT
- Kontakt:
Haha,
Norek dałeś do pieca
Norek dałeś do pieca
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
- Kontakt:
Nie rozumie twojego toku i nie chcę nawet.n0rek pisze: Nie znasz tematu a sie wypowiadasz, zapytalem o czesc a gdy powiedzial ze jest w jako takim stanie to poprosilem o jakies zdjecie zeby moc zobaczyc ten jako taki stan. Rozumiem ze dla Ciebie drogi Januszu biznesu obsluga klienta jest tematem tabu ale wolalbym jakbys zachowal swoje wioskowe madrosci dla siebie.
Obsługa takiego klienta, panie ASO się kłania i tam sobie czołgaj ludzi pokazując swoje małe jajka.
Takich pseudo klientów to się sypie azotoksem panie co to kupują coś za 5PLN i zabierają przy tym dwa dni robocze.
Co do wioski to chyba nie ma większej od tej którą masz wpisaną w profil więc zluzuj bo jeszcze Ci się cos stanie.
Riki jest spoko kolesiem, a że ma w dupie głupio mądrych to ma rację, też się tego uczę
Znów masz pełnego pampersaAr3cki pisze:Haha,
Norek dałeś do pieca
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
- Kontakt:
Naprawdę ciężko cokolwiek złego powiedzieć na temat Rikiego... kupuje u niego za każdym razem kiedy cokolwiek potrzebuje, odejmując to, że wszystko jest zawsze na czas i zawsze w super stanie/cenie to zdarza mi się też zadzwonić i doradzić w razie problemu i nigdy nie zlał telefonu, kiedy mówię z góry, że dzwonie po doradę.
- Riki
- Lex Driver
- Model Lexusa: is 200
- Kontakt:
Pany,Nie śmiecić mi tu tematu pierdołami
Podkreślam jeszcze raz że jeśli sprawa pilna to dzwonić 720 814 923
Pisałeś fakt ,lecz pamiętaj że was jest wielu i każdy coś chce, wielokrotnie pisze jeśli sprawa pilna dzwonić,takich ludzi załatwiam od ręki.Jest początek sezonu i mam co robić nie siedzę na forum 24h i nie czekam na wiadomość.n0rek pisze:Chyba trafilem na gorszy okres Rikiego bo slabo odpisuje na maile, wiadomosci a zdjecia o ktore poprosilem nie dotarly od 28 kwietnia...
Podkreślam jeszcze raz że jeśli sprawa pilna to dzwonić 720 814 923
Części do lexusów
IS 200-300 MK1
IS 220-250 Mk 2
Gs300-430 Mk2 Mk3
Ls 430 ufc 30
ls400 Ufc 20
-silniki
-skrzynie biegów
-el.blacharskie
-wiele innych
Więcje informacji 720 814 923 Lub pW
IS 200-300 MK1
IS 220-250 Mk 2
Gs300-430 Mk2 Mk3
Ls 430 ufc 30
ls400 Ufc 20
-silniki
-skrzynie biegów
-el.blacharskie
-wiele innych
Więcje informacji 720 814 923 Lub pW
- Ar3cki
- Lex user
- Model Lexusa: IsT
- Kontakt:
Yarecek nie spinaj się tam, wyluzuj
Riki to porządna i konkretna firma !
Parę rzeczy kupiłem, o parę tylko pytałem i zawsze wszystko było SI ! Sezon się zaczął i robota wre więc więcej wyrozumiałości
Riki to porządna i konkretna firma !
Parę rzeczy kupiłem, o parę tylko pytałem i zawsze wszystko było SI ! Sezon się zaczął i robota wre więc więcej wyrozumiałości