zagazowanie GS 430 mk3 - gdzie najlepiej w okolicach krakowa
- superkb
- Lex user
- Model Lexusa: GS 430
- Kontakt:
zagazowanie GS 430 mk3 - gdzie najlepiej w okolicach krakowa
Jak w temacie , potrzebuje dobrze zagazowac instalacje w moim lexusie GS430 mk3 . Jestem z Krakowa i powiedzmy ze te 150km jeszcze moge dojechac jak w krk nic sensownego:)
-
- Lex user
- Model Lexusa: GS430
- Kontakt:
Re: zagazowanie GS 430 mk3 - gdzie najlepiej w okolicach kra
Ja gazowalem swojego Lexusa is200 w Katowicach w Silesia Cars. Tam wyczytałem na LPG forum, że jest dobry zakład i tam się wybrałem - bardzo ogarnięty zespół, szef - Pan Michał ma dużą wiedzę i ładnie wszystko wygląda pod maską. Strojenie na afr i na znajdującej się 100 m dalej A4
Jeżeli chciałbyś więcej info, to napisz na Pw, zakład znajduje się przy ul. Dobrego Urobku 5, Katowice, jak się umowisz, to dostaniesz samochód zastępczy w międzyczasie jeżeli potrzebujesz - ja brałem, bo potrzebowałem wrócić jakoś do Krakowa i jeździć do pracy
Zestaw dobrany fajnie i do tego ładnie zapakowany pod opcje na turbo.
Dla wszystkich znawców lpg i tak dalej - polecam zakład w którym byłem i na temat którego bardzo dużo czytałem i szukałem głównie na LPG forum, wiec jest to moja subiektywna opinia, pozdro.
Jeżeli chciałbyś więcej info, to napisz na Pw, zakład znajduje się przy ul. Dobrego Urobku 5, Katowice, jak się umowisz, to dostaniesz samochód zastępczy w międzyczasie jeżeli potrzebujesz - ja brałem, bo potrzebowałem wrócić jakoś do Krakowa i jeździć do pracy
Zestaw dobrany fajnie i do tego ładnie zapakowany pod opcje na turbo.
Dla wszystkich znawców lpg i tak dalej - polecam zakład w którym byłem i na temat którego bardzo dużo czytałem i szukałem głównie na LPG forum, wiec jest to moja subiektywna opinia, pozdro.
- superkb
- Lex user
- Kontakt:
Dzięki za odpowiedz ,widze ze chyba trzeba sie udac na slask by znalezc cos konkretnego. Zobacze sobie to Silesia Cars, jesli polecasz to tym bardziej
jeszcze z okolic śląska to slyszalem o gzw.pl - że jacys wyjatkowo dobrzy, ktoś coś wiecej wie? możliwe jakieś porównanie do Silesia Cars?
jeszcze z okolic śląska to slyszalem o gzw.pl - że jacys wyjatkowo dobrzy, ktoś coś wiecej wie? możliwe jakieś porównanie do Silesia Cars?
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
- Kontakt:
Masz przyzwoitego kolesia w Krakowie.superkb pisze:Dzięki za odpowiedz ,widze ze chyba trzeba sie udac na slask by znalezc cos konkretnego. Zobacze sobie to Silesia Cars, jesli polecasz to tym bardziej
http://autonagaz.net/
Gdyby coś to mogę pomóc.
- superkb
- Lex user
- Kontakt:
A montuje tez prins? Hmm montowal Ci w lexusie? Zalezy mi na jakosci i na gwarancji odpowiedniej , rozumiem ze u niego nie ma z tym problemu?
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
- Kontakt:
Ja nie montuje u nikogo bo sam sobie montujesuperkb pisze:A montuje tez prins? Hmm montowal Ci w lexusie? Zalezy mi na jakosci i na gwarancji odpowiedniej , rozumiem ze u niego nie ma z tym problemu?
Zadzwoń do mnie jutro to postaram się cos doradzić.
- superkb
- Lex user
- Kontakt:
ok dzięki , zadzwonie do CIebie jutro po południu
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS200
- Kontakt:
Witam, może jestem tu nowy ale rzucił mi się temat gazowania w oczy i to w dodatku Kraków, więc z czystym sumieniem polecam ART-GAZ na ul. Prandoty 6-8 (zaraz za stacją BP na al 29 Listopada). Zakładałem tam instalację gazową a właściwie przerabiałem po przednim "rzeźniku" i jestem bardzo zadowolony, zakładał tam również mój brat do Accorda 2.4, i wielu znajomych do między innymi BMW 540i 4.4 V8, Mercedesa Cl500 V8 i każdy z nich był a właściwie jest bardzo zadowolony. Pan Artur ma bardzo dużą wiedzę na temat instalacji gazowych, potrafi przy tym doradzić i cena za jaką zakłada jest po prostu normalna a nie z kosmosu. Jeśli zmienię samochód (mam nadzieję że w końcu uda mi się znaleźć Lexusa) to na pewno gaz zakładam TU.
Pozdrawiam
Pozdrawiam