usb lexus is 200
-
- Lex user
- Model Lexusa: is200
Re: usb lexus is 200
Dzięki. Kupiłem Xcarlink i działa bez zarzutu.
- michalm320
- Lex Master
- Model Lexusa: Celica VII
Będziesz z niego zadowolony.skalus wrote:Dzięki. Kupiłem Xcarlink i działa bez zarzutu.

- Mariano
- Lex user
- Model Lexusa: Był IS200 jest GS430
tez kupiłem xcarlink i czasami sie wyłącza i zawiesza podczas pracy na różnych piosenkach w różnych folderach, trzeba zgasić auto i odpalić ponownie zeby ruszył, niemacie takiego problemu?
DIESEL AUTORYZOWANY SERWIS DELPHI, NAPRAWY UKŁADÓW WTRYSKOWYCH DIESEL WSZYSTKICH MAREK
- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
reklamowałeś to? bo chyba troche kosztował, co?Mariano wrote:tez kupiłem xcarlink i czasami sie wyłącza i zawiesza podczas pracy na różnych piosenkach w różnych folderach, trzeba zgasić auto i odpalić ponownie zeby ruszył, niemacie takiego problemu?
SC430 '2002
- tomio
- Lex user
- Model Lexusa: Był IS 200, jest AR 159 SW
Te zawieszenia zdarzają się najczęściej gdy jest zbyt duża ilość folderów i piosenek w nich lub co się częściej nawet zdarza to że nośnik od dawna nie miał pełnego formatowania,
to samo się dzieje w komórkach że pewnym czasie tel. nie wykrywa albo wywala kartę i trzeba ją wyjąć i włożyć z powrotem a po formacie problem znika.
Miałem taką sytuację w Xcarlinku i tez format pomagał( u mnie przez ponad 2 lata się zawiesił może z 5 razy ale nigdy się nie wyłączył)
to samo się dzieje w komórkach że pewnym czasie tel. nie wykrywa albo wywala kartę i trzeba ją wyjąć i włożyć z powrotem a po formacie problem znika.
Miałem taką sytuację w Xcarlinku i tez format pomagał( u mnie przez ponad 2 lata się zawiesił może z 5 razy ale nigdy się nie wyłączył)
- Mariano
- Lex user
- Model Lexusa: Był IS200 jest GS430
nie reklamowalem jeszcze mam go z miesiac kosztował jakna stronie 300 coś koło; może faktycznie zrobie najpierw z formata nośnika albo włoże na karte czy tak samo jak z usb sie dzieje ...
DIESEL AUTORYZOWANY SERWIS DELPHI, NAPRAWY UKŁADÓW WTRYSKOWYCH DIESEL WSZYSTKICH MAREK
- Damian87
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS 200
Używając zmieniarki usb na wyświetlaczu radia pokazuje nazwy utworów ?
- czaplon
- Lex user
Mój dla odmiany wyłączał całe radio, a nawet seryjną nawi od czasu do czasuMariano wrote:nie reklamowalem jeszcze mam go z miesiac kosztował jakna stronie 300 coś koło; może faktycznie zrobie najpierw z formata nośnika albo włoże na karte czy tak samo jak z usb sie dzieje ...

- molibden
- Lex user
Damian87, nie - urządzenie usb emuluje zmieniarkę, tzn. foldery widziane są przez zestaw audio jako płyty, a pliki jako ścieżki. Zatem na wyświetlaczu masz tylko numer płyty (folderu), numer ścieżki (pliku) i czas.
W kapitaliźmie wszyscy gotowi są zawsze na najgorsze, u nas na najlepsze.
Mój IS 200
Mój IS 200
- michalm320
- Lex Master
- Model Lexusa: Celica VII