Jak ktos lubi czemu nie... Niech kupuje, rozbiera, sprawdza, diagnozuje, szuka gratow gdzie by tu taniej. A potem adrenalinka przy kazdym wsadzaniu bagnetu ..."ubylo czy nie".

Z mojej strony eot.
Chłopie ale nie mów mi że patrzę od strony handlarza bo większość aut które posiadam mam je po kilka lat. Od czasu do czasu zaklopsuję się i coś muszę sprzedać i tyle. A obróbka i naprawa aut nie jest mi obca ponieważ od pewnego czasu zarabiam na tym... a do tego sam składam silniki w swoich wariatach więc wiem ile to kosztuje.toms wrote:Ledziu, mógłbym Ci odpisać na te twoje kosztorysy żebyś dorzucił jeszcze trochę na zawory, szlifowanie gniazd, usuwanie nagaru z tlokow, uszczelki ...ale juz mi sie nie chce. Gadasz z perspektywy handlarza i jak zwykle nadinterpretujesz...
Jak ktos lubi czemu nie... Niech kupuje, rozbiera, sprawdza, diagnozuje, szuka gratow gdzie by tu taniej. A potem adrenalinka przy kazdym wsadzaniu bagnetu ..."ubylo czy nie".![]()
Z mojej strony eot.
dadan wrote:kosztują ileś tam każdy zna temat i wie że trzeba wymieniać. Lexy są bezawaryjne, ale ich właściciele myślą, że to oznacza, że są tanie w utrzymaniu i takich bębnów się nie wymienia, bo przecież nawet w ASO mówią, że ten typ tak ma. I tak jeżdżą aż będzie chodził jak diesel, bo gdzie kilka tysięcy wydać na bezawaryjną naprawę...
To chyba troszku nie taaak bo akurat zaworki i koła zmiennych faz rozrządu są uważane za mało udane i do 200k.km. może być różniedadan wrote: Następna sprawa co do poboru oleju i bębnów vvti...Francuzi montują od 20 lat koła zmiennych faz rozrządu, które circa 200 tyś km wytrzymują, kosztują ileś tam każdy zna temat i wie że trzeba wymieniać
Hmm opis sugerujący już kontakt z Januszami, cena dosyć ciekawa więc tak naprawde trzeba zadzwonić po vin i potem aso lub inny zaufany warsztat.Pierwien wrote:Ktoś oglądał? Dość niska cena jak na ten rocznik i przebieg.
https://www.otomoto.pl/oferta/lexus-gs- ... CspvJ.html?
Wszystko trzeba zweryfikować bo może miał przygody a może ich nie miał.agiless wrote:Jeśli auto po przygodach+ rozsądny sprzedającu, to cena też odpowiednia.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest