Dawid0ss napisał(a):doktor4g napisał(a):Es'em nie jeździłem ale słyszałem ze prędkość max (jak w w nowej camry) to 180 co dyskwalifikuje to autko...
A gdzie Ty tam u siebie jeździsz więcej niż 180 ? Osobiście nie pamiętam, kiedy ostatnio jechałem szybciej niż 160. Pany, pomyślcie czasami o tym, że w innym autach ludzie może jadą ze swoimi rodzinami.
pss napisał(a):Wymieniał ktoś olej w skrzyni ?
Przy 60 tyś podobno trzeba, wiecie może jaki jest koszt ?
soto napisał(a):pss napisał(a):Wymieniał ktoś olej w skrzyni ?
Dzwoniłem do ASO, przy 60kk jest inspekcja, jak trzeba to wymieniają statycznie, drogo się robi gdy trzeba wymienić filtr oleju w skrzyni.
Kozio_1986 napisał(a):Zastanawiam się nad zmianą GS MK3 na IS200T, ale zastanawia mnie jedna rzecz, a mianowicie czy bagażnik nie jest za mały.
Patrząc przyszłościowo, chciałbym, aby do bagażnika zmieścił mi się kiedys wózek dla dzieciaka + torby moje, dziewczyny i dzieciaka na jakiś dalszy wyjazd.
Da radę w IS? Ma niby mniejszy bagażnik o 50L od mojego GSa, ale może da radę?
pss napisał(a):soto napisał(a):pss napisał(a):Wymieniał ktoś olej w skrzyni ?
Dzwoniłem do ASO, przy 60kk jest inspekcja, jak trzeba to wymieniają statycznie, drogo się robi gdy trzeba wymienić filtr oleju w skrzyni.
Producenci mówią, by po 60 tyś sprawdzić, a po 90 tyś wymienić "przy trudnych warunkach".
Wiadomo świat ekologii i częste wymiany to zło, aczkolwiek dla silników / skrzyń jednak te 60 tyś to powinna być wymiana, a 90 tyś to już przymus.
Widziałem filmik jak robili dynamicznie Lexusa 200t i to co zlewali to było naprawdę już ciemne/przepracowane.
Mówili jaka cena ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości