Skrzynia nie załącza

Problemy z Przeniesieniem napędu dotyczące modelu RX

Skrzynia nie załącza

Postprzez Bastek » 1 mar 2017, o 21:50

Witam wszystkich jestem nowy posiadam od pół roku rx 400h dopadł mnie problem z automatem wrzucam na D a nieraz lampka się nie świeci szczególnie rano jak jest zimno muszę na D poruszać w prawo lewo i się zapali i można jechać dzieje się tak prawie zawsze jak auto stoi na dworzu ostatnio parkowalem u sąsiada w garażu i z rana zero problemów znów parkuje przed domem problem powrócił jak samochód jest zimny mam takie problemy ale jak przyjadę około pół godziny problem znika nie wiem gdzie szukać przyczyny może ktoś się z czymś takim spotkał.Auto kupione w lato i do zimy zero problemów nastała zima i się zaczęło stoi w ciepłym wszystko ok może ktoś coś podpowie z góry dziękuję.
Bastek
Nowy lex user
 
Posty: 12
Dołączył(a): 1 mar 2017, o 20:47
Model Lexusa: RX 400h
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Skrzynia nie załącza

Postprzez Janczur » 2 mar 2017, o 13:08

Wygląda na jakiś problem elektryczny, coś zamaka, śniedzieje. Na początek posprawdzałbym przy wybieraku biegów.
Janczur
Lex user
 
Posty: 59
Dołączył(a): 25 paź 2016, o 16:09
Model Lexusa: RX300
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Warm_Maz

Re: Skrzynia nie załącza

Postprzez Bastek » 2 mar 2017, o 17:28

Dzięki a może wiesz jak tam dojść.
Bastek
Nowy lex user
 
Posty: 12
Dołączył(a): 1 mar 2017, o 20:47
Model Lexusa: RX 400h
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Gdańsk


Powrót do RX

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości