Gdzie poza ASO mogę kupić NOWY filtr oleju skrzyni biegów LS430 2001.
Czy dostępność tylko w ASO ??
Znalazłem takie coś:
http://usaolkusz.istore.pl/pl/filtr-ole ... 15799.html
ale podejrzewam, że do 2001 nie pasuje.
maniek_ls400 napisał(a):Olej do ASB kup w ASO - (Lexus i Toyota mają w ofercie) - sprzedają na litry (musisz mieć swoją bańkę). Olej nazywa się T IV (cztery) żaden Dexron itp..
Sebek napisał(a):maniek_ls400 napisał(a):Olej do ASB kup w ASO - (Lexus i Toyota mają w ofercie) - sprzedają na litry (musisz mieć swoją bańkę). Olej nazywa się T IV (cztery) żaden Dexron itp..
Byłem w WOLA Lexus- byli wielce zdziwieni. Powiedzieli, że maja ATF 4 w bańkach 5 litrowych i to tyle.
Sebek napisał(a):maniek_ls400 napisał(a):Olej do ASB kup w ASO - (Lexus i Toyota mają w ofercie) - sprzedają na litry (musisz mieć swoją bańkę). Olej nazywa się T IV (cztery) żaden Dexron itp..
Byłem w WOLA Lexus- byli wielce zdziwieni. Powiedzieli, że maja ATF 4 w bańkach 5 litrowych i to tyle.
ja mam z 300metrów do LEXA, pracuje na połczyńskiej.maniek_ls400 napisał(a):Sebek napisał(a):maniek_ls400 napisał(a):Olej do ASB kup w ASO - (Lexus i Toyota mają w ofercie) - sprzedają na litry (musisz mieć swoją bańkę). Olej nazywa się T IV (cztery) żaden Dexron itp..
Ja zanim pojade uzywam telefonu Tansze rozpoznanie. U Chidzenia w Toyocie kupowalem TIV na litry.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość